Нема да поверувам дек сум невидлива или евентуално, ќе ме мрзи да направам нешто. А доколку се препуштиме на фантазијата... Би ги ограбила ситеее ( wait for it, waiiiiiit for it ) Спојлер продавници со благо Би им влегла во домовите на сите (не)другари и (не)другарки . Спојлер да доживеат малку паранормал активити Би се качила во камион, приколка некоја и би се возела така. И така. Скромничка сум јас.
Јас ќе се зезам со комшите ќе отидам во некои убави бутици и ќе ја украдам цела облека (нормално таа што ми се свиѓа)
што не би правела од прислушкување на некои таканаречени другарки, до шопинг, до прошетка до банка онака чисто да си земам пари да си го осигурам животот, па може и малку одмазда на непријателите
Па зависи од тоа колку време имам...доволен ми е еден час...прво одам и ги ограбувам сите продавници со јадење,пиење а потоа им се нафрлувам на банките,продавниците за облека...потоа одам малце кај симпатииве ќе им се прошетам по дома да видам каква им е куќата шо прават,после одам кај другаркава моја да видам дали ме озборува и толку
Би го манијачела Перо Антич како има секс со жена му, баш ме интересира, и после одам радам благо и пари многу, и секако успат некои алишта и ќе ја запалам куќата на сите хејтери хх
малку се 15 мин бре ! Барем пола саат Ке идам у банка ке украдам пари ,па ке одам у најскапиот бутик ке ги земам сите фустани (што ми се свиѓаат) и такааа
Кога би била невидлива на 15 минути сигурно толку многу ќе се збунам што нема да знам што да направам и невидливо ќе си седам! А за подолго време, сигурно ќе ми текне нешто...
Кога би била невидлива на само 1 ден... ...ќе го тероризирам бившиот (добро не многу-уште го сакам) ...ќе соберам све што е благо во градов ...би ја зезала другарка ми ...и толку...ќе се качам на кров на ГТЦ и ќе си уживам (секоја од наведените активности има долга историја) иначе не сум вака скромна
Ќе го демнам маж ми да видам што прави кога мене ме нема А и би ги обиколила парфимериите да си се послужам со шминки и парфеми Па и бутиците и продавниците за кондури.
Ќе го следам дечкоми да видам кај оди што прави кога не сме заедно, ке го гледам како се тушира Ке одам во парфимерии и ке си земам секакви шминки, ке го боцкам дечко ми со игла по газето