Па за 15 минути невидливост ќе се пикнам во некоја банка и ке го ограбам сефот ... друго се ќе си дојде на место , доволни се 15 минути за тоа мисламм
Би се шетала гола насекаде нели никој не ме гледа Па после би си пошла дома кај дечкото што го свиѓам и би го посматрала што прави и ко ќе се тушира ќе му влезам во веце
малку се 15 минути за моите планови, но ете најпрво би отишла кај симпатијата да го набљудувамшто прави, а подоцна и кај некои пријателки да видам дали се искрени кон мене и што точно мислат за мене
Три работи ми текнаа веднаш кога помислив на ова. А првата беше да си ги положам испитите на таков мистичен начин хахахаха,потоа да го шпиунирам малку него а верувам дека би дознала премногу работи...а третата нека остане за мене.
ќе се сликам со Џастин Бибер!!хаха ова беше хит пред некое време ...ќе влезам у некоја продавница и ќе краднам по некоја милка
Би му влегла во соба, најдобро би било кога тој не би бил дома.Ќе му чепкам по работите и компјутерот.А најтрагично е што точно знам што ќе најдам...
Многу работи би направила Прво би ограбила некоја банка Па би отишла до кај љубовчето да видам што прави. Остатокот од времето би го потрошила да се зафркавам и да ги научам на памет и ред сите злоби на светов.
-Би ограбила банка, а кога ќе бидам видлива ќе ги частам пријателите. -Ќе отидам кај другарката и ќе и го видам пасв. па ќе и уклучувам фб. -Би се зезала со комшиите. -Додека домашните гледаат филм ќе скршам две-три чаши (за да им ја видам реакцијата и да им докажам дека има духови )
Прво би ограбила банка или златара Второ би проверила дали дечко ми ја кажува вистината, ќе го ѕирнам малку
најпрвин ќе го преплашам братми и ќе му вратам за деновите кога тој ме плашеше мене..хехе а потоа ќе посетам некоја банка..некоја продавница за слатки..и ќе бидам невидлив детектив на мојот дечко
Прво би ви се јавила на сите и организирала огромен грабеж на се и сешто. Облека, слатки, пари, потоа се тоа ќе ставиме во некоја куќа напуштена. Потоа Би бакнала еден во образ....пусти мерак, не двајца и би го гушнала и да на едно девојче што би и направила.ооуууууууууууууууууууууууууу!! НЕМАТЕ ПОИМ. Кокошка нема да и биде рамна.