Ќе отидам во најубавите слаткарници Ќе ограбам банка златара ии би отишла кој едно типче би го допрела по лице така нежно галење и фиуу дома
Кога би била невидлива би сакала да останам невидлива неколку месеци! Тогаш би направила многу нешта. Прво би можела да отидам во Париз без никој да ме види, ќе ја посетам Ајфелова и ќе бидам сместена в хотел бесплатно и ќе ограбам по некоја продавница. Би ги шпионирала малку луѓево, би влегла во нечии домови и би ограбила банка како некои од вас.
Ахх многу сум љубопитна , се ме интересира.Би им шетала на луѓето по дома да видам што праваат .Би влегла на места каде што не сум можела (каде што сум немала средства или пак не ми било згодно).Сега са сега тоа ми текна
Ќе појдам кај него,ќе го гушнам и бакнам,и ќе си го земам со мене Ќе појдам во некоја слаткарница да се изнајадам благо,и успат ќе поминам и во некоја банка
ќе ги шпиунирам другарките кога ќе седат на кафе за да дознаам што разговараат за мене после ќе влегувам во секој бутик и ќе си ги земам ситееее алишта што ми се свиѓаат... следно е влегување во секоја продавница за чевли и бижутерија и ќе си земам се што ми се свиѓа.... иииии на крај ќе отидам во некоја пицерија, ќе си земам неколку фамилијарни и кока кола иииии ќе се изнајадам ииии десерт некоја палачинка со крем... уф уф
Бре бре сите само да испокрадат нешто Јас кога би била невидлива би ги задавила тие што ме нервираат, што ги мразам
Ха , ќе ебам мајки .. ЈК ќе ограбам банка, ќе си ги земам најубавите работи од сите бутици и ќе одам кај дечкото дома да го изненадам .. филмче
Кога би била невидлива..Хмм..Ќе ограбам банка, идам у најубавата слаткарница и одам кај тој шо го сакам..Ќе го гледам..ии така..
дефинитивно би влегла во некоја продавица во која има камери,би расфрлала предмети и би плашела луѓе troll mode on многу поздрави и бакнежи до сите вас
Па дечки за мене 15 минути малку се ама и многу читајте ја мојата фантазија: првин одам да ограбам некоја банка, следно одам да си ограбам некоја професионална камера, послем одам во најскап бутик и да си ограбам некои алишта и такаа а да би била повеќе сигурно би влегла во авион невидлива нели, би летала до лондон и до сите други градови што сакам да ги посетам и би одела да ги видам момците на Уан Дирекшн НЕЛИ ГОЛЕМА БУЈНА ФАНТАЗИЈА
хаха јас ќе им се пикнам во гардеробер на one direction *if you know what i mean* а може и до америка да одам и да си седам бекстејџ со Green day
По некогаш и те како сакам да сум невидлива само да можам да бидам таму кај што сакам да бидам можам и вака видлива, ама невидлива поитересно e што е бе ова! ограбивте се што ви дојде до вашата невидлива рака
Хахаххахахах алал да му е на таа шо му текна за темава епа 15 минути се малку алии.. имам многу голема желба да го видам J.B. ии да ми ја испее Boyfrend паа би отишла до кај него и 4им сум таму веќе ќе тркнам и до кај One Dirction
еех кога би била хахаха многу работи...ке ограбам банка,ке идам кај сакам,нема да се замарам што ќе облечам..многу работи има
Ќе им ставам кал под перница и низ цел кревет (посебно во шкаф) на некои шмизли нафурани и целата пудра и римел би им ги заменила со сенф и мајонез . Ќе посетам некои познати личности и ќе така скришно ќе си украдам нешто Друго незнам , немам некој што ми се свиѓа па да го гледам или да го гушкам