Ке зафркавам и плашам луѓе , ке ограбам банка и продавниците на адидас , најк и некои други поскапи, исто теранова и еуро азија, абе што не би направила само да сум невидлива барем 15 минути
може сега ќе ви звучам лудо, ама јас порано цело време си замислував дека ако сум невидлива прво ќе одтидам во најубавиот хотел што ќе го најдам во некоја скапа соба и ќе си уживам... потоа ќе ги следам личностите за кои не знам што да мислам, ќе гледам што прават и ќе откривам тајни и работи кои никој не ги знае
Ќе ја соберам сета облека што ќе ми се допадне, ќе ограбам неколку банки, ќе следам некого, ќе се пикнам во некое друштво за да слушнам што се зборува за мене, ќе се позфркавам со некого и доста е
малку се 15 мин хехе ........би го запалила школото....поправила лошите оценки....ограбила некоја банка......продавниците од нике..адидас
Прво нешто што ми падна на памет е да одам да ги ѕиркам сите што ги знам И по пат да соберам малку облека и чевли, да не бидам без ич
... .....би сакала да седнам до него,и барем на 15 мин повторно да го почуствувам мирисот,да го погалам по косата,и нежно да го бакнам....
Би отишла во сите бутици со убави алишта ќе зимам ќе зимам и ќе ги гледам сите познати (машки) личности што ги сакам додека се тушираат
15 мин. е малку. Значи вака,би отишла малку кај симпатијата да го погледам и после ќе го гушнам,онака невидлива,срцев удар ќе добие. Ќе отидам кај едни сомнителни другарки,да видам што прават.... После ќе зезам луѓе,ќе им уклучувам и исклучувам телевизор,ќе им пренесувам столови..... И за крај,ќе ограбам некој бутик или цеееел Сити Мол.
Абе малку се 15 минути Кога би имала поќе време ќе ги ограбам најскапите бутици, ќе ограбам по некоја банка чисто онака да си се осигурам за цел живот, ќе си земам најскапи компјутери, телефони и сите чудни ствари од технологијата шо ми се бендисват. После то ќе си ом кај симпатијата, ќе го погледам кај шо се тушира, ќе го смувам онака страсно свеста да му ја земам и на крајо ќе ом кај едни кучки шо ми се мешат во живото да видам шо прат и да ги повредам да патат цел живот Ах само да бев невидлива на некое време.