Не се доволни 15 минути Иначе би се прикрала во авион,за Америка,во Холивуд,кај омилените пејачи и глумци,да се пошпиунира малце Иначе би го посматрала симпатијата
Прво би заминала во бутик се би зела што мене ми се допаѓа потоа одам да ја земам МИЛКА,да видам што ми прави момчето и да го следам,и да одам кај бифшите ....!
Би отишла право кај омилените пејачи и глумци И секако би отишла во Рамстор,Скопје Сити Мол и други трговски центри и би украла се од сите продавници
Ехх за 15 нишо не праам....Иначе ако би можела барем една недела....право се качуам на авјон и у LA кај идолот мој.....ако невидлива би го гушнала(ако е можно)...нема да го пратам у вц и да глеам како се тушира...сепак тоа е приватност.....после би спиела во најлуксузните хотели....би се шетала....ќе украдам некоја јака електрична гитара...некоја кола или јак мотор ...И ќе се насоберам јаки рокерски алишта...И ќе одам на рокерски концерти........ама овоа за 15 минути....нема шанса
Ако сум барем 15 минути невидлива, е то да видите.. ахаха, шала на страна, би влегла во New Yorker и се би зела... аххахаха
би ограбила сите рубини,емералди,дукати,бисери,дијаманти... банки... најскапите бутици, и за крај ќе гi киднапирам Jencarlos Canela i David Zepeda nothing more
Би го нервирала тој што најмногу ме нервира ..онaка невидливо... Ке напраам гнездо на нечија глава и ке им се п*****м за сите нервози што ми ги направиле гнасите ...
Ништо не би правела, ете не сум радознала ни да видам ни да чујам некој. Сигурно ќе си пуштам дома филмче..
Кога би била невидлива, сиот тој перид би го искористила за да ги набљудуам лугето што прават кога мислат дека никој не ги гледа. Ужасно многу ме интересира психологијата на лугето, кога се без маски и скрупули, кога мислат дека се сами, да видам кои се навистина они. Ова се однесува на лугето со кои сум во секојдневна комуникација или емотивно лиска, а не дека баш ме интересира сите што прават кога се сами.
15 мин се малку инаку би влегла во банка и би ги дрпнала сите пари....а доколку имам повеќе време би се качила у авион право у мајами кај Енрике(секогаш го споменувам можеби сум и досадна) да му ја видам куќата и баш ме интересира дали со Курникова се маш и жена или тоа се само измислици
невидлива за 15минути ништо не правам. Ако е за повеќе, ќе се качам на авион и ќе го прошетам светот!