Кога би имале голема сума на пари, што би направиле?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by ozbilnazena, May 12, 2010.

1. nikiiii

nikiiii Популарен член

цел свет сакам да го прошетам :rofl:

Elena69221 and Rama like this.
  2. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Би им помогмала на сиромашните, а после би купила се шо ми треба. :lol: :rofl:

3. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Би им помогнала на сиромашните

4. COollLady

COollLady Популарен член

^ Се познава по потписот :wasntme:

Инаку, би шетала по светот со некој згоден дечко :wasntme:
    Би си порачала секси спавачи од Викторија Сикрет :lol:
    Одредена сума би дала во хуманитарни цели и акции :)

LittlePinky likes this.
  5. RedButterfly

RedButterfly Активен член

епа вака..
    1.ќе си купам карта за да идам у шпанија да глеам фудбал
    2.ќе си купам професионален апарат
    3.ќе одам на шопинг
    4.ќе си купам се шо ми треба за дома итн... :)

6. Haritiela

Haritiela Истакнат член

Ке го прошетам цел свет , ке помогнам финансиски на некој на кого стварно му е потребно , ке си купам кола , МОТОР и стан мој :D и останатото на гардероба :) :)

7. agnes

agnes Истакнат член

би им помогнала на моите дома со сметките и би си купила за себе гардероба мноооогу гардероба

8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Да видиме , би купил куќа на 2 спрата некаде на карибите или пак некој остров во пацификот, потоа 2-3 кучиња , сите хаски , или пак 2 хаски 1 германски овчар, потоа би купил една куќа во Швајцарија и би ги испратил мојата цела фамилија таму на доживотен одмор , би купил глисер , или пак не , брод , Big ass boat да се возикам насекаде , хмм да видиме , вероватно ќе земам шеф да ми готви јаки јадења , моите омилени се разбира , се разбира куќата ќе има сите модерни работи , џакузи мора , потоа ќе земам еден од најновите компјутери со одличен интернет , се разбира најновите јаки игри тука исто , коли што знам , не сум многу по тие , повеќе сум по пловни објекти , али ако морам веќе јака кола тоа би било Мустанг , кога ќе паркирам пред кафичот да се слушне , иначе џабе ќе ја купувам , сигурно нема да ми седи у некој паркинг со обичните смртнички коли, па тоа е... друго нема нешто посебно , патување низ цел свет се разбира , да ги видам сите историски работи и локации што се случувале и научам 1-2 плус за другите цивилизации и нивните култури и обичаи , а да ќе се фрлам од авион , тоа секад сум сакал , со падобран после да слетам во морето , како на филм , по можност да не ме изеде ајкула. Би земал приватен авион, со џакузи во него , ќе бидам еден од ретките кој е во џакузи додека е на 8 илјади километри височина и така..... планот тој , само уште да се најде голема сума на пари :D

LittlePinky likes this.
  9. dence

dence Активен член

Ќе платам да ми изградат куќа на два спрата во градот ,ќе порачам прекрасен мебел,и ќе ја уредам по мој стил.
    Ќе одам да шетам низ другите држави и во секоја држава ќе одам на шопинг. :rofl: 8)

10. The.Pink.Angel

The.Pink.Angel Истакнат член

би купила станови и дукани да ги издавам под кирија,би купила голем холдинг и би си купила кука на остров пред се би направила гооолем станбен простор за бездомни животни :D и би ги посетила њу јорк,лондон и париз а нема да е лошо и цел свет хахах :D малку сакам нели :P

11. marinka11

marinka11 Нов член

кога би имала пари па што знам веројатно би живеела поопуштено би помогналана тиа што имаат потреба

12. zuzu82

zuzu82 Истакнат член

...би ги потрошила парите за згрижување на бездомниците во државава и за згрижување на сите животинки...кучиња и мачиња....па немора ни денар да ми се поврати од сето тоа добро направено,зошто среќата е во нешто друго,а не во парите

13. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Прво би направила поголемо училиште по англиски. Потоа, една брсплатна ветеринарна станица, така луѓето Ќе се поттикнат да помагаат.

Anabelle.Amorette likes this.
  14. lovebrazil

lovebrazil Истакнат член

:) Ќе си купам се што ми сака душичкава, и ќе им купам на сите што ги сакам се што им сака душичката. И ќе ги нахранам и облечам, малите гладни душички.

Anabelle.Amorette likes this.
  15. lolitoo

lolitoo Популарен член

Ќе си купам карта во еден правец до Америка. :geek:

16. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Прво би им дала на најблиските, потоа ќе си купам стан, би си направила и куќа а и викендичка по можност :D потоа би купила автомобил, ќе вложам во некој бизнис (да си бидам сама свој газда а не да ми командува некој друг), би трошела многу за патување и облека нормално и друго би ставила во банка :D отприлика така би се справила со паритеееее :angel: би дала дел и во хуманитарни цели посебно би вложила во институциите за децата со посебни потреби :)

17. M.Alan

M.Alan Истакнат член

Би си купила убав Мерцедес и би ја свртела со него цела Европа и пошироко.

18. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

кога би имала мн пари прво би донирала на децата без родители социално загрозени семејства и т.н.
    а потоа сакам да ги посетам најубавите градови во светот :)

19. Gioia

Gioia Популарен член

Прво ќе се изнашетам низ светов, после ќе отворам италијанско-шпански ресторан,италијанска пекара и слаткарница, една школа за јазици, потоа дел од парите би отишле за клиниката за детски болести и во здружението на жени кои се борат против рак на дојка, бо донирала пари за изградба на нов олимписки базен во градов и би финансирала во пливањето како спорт! Благодарам :D

20. Aryana

Aryana Истакнат член

Многу работи! :) Ќе патувам низ светот. Ќе се хранам по ресторани колку што ми душа сака. Ќе си купам недвижнини во разни градови. Ќе си купам се она што претходно не сум можела, а сум сакала. Ќе им го направам животот поубав на моите родители, ќе им купам се што сакаат и ќе ги прошетам каде сакаат. Ќе инвестирам во нешто што носи многу пари. Ќе си отворам винарија и така натаму...