Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога би имале голема сума на пари, што би направиле?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од ozbilnazena, 12 мај 2010.

1. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    цел свет сакам да го прошетам :rofl:

На Elena69221 и Rama им се допаѓа ова.
  2. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.596
    Би им помогмала на сиромашните, а после би купила се шо ми треба. :lol: :rofl:

3. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Би им помогнала на сиромашните

4. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    ^ Се познава по потписот :wasntme:

Инаку, би шетала по светот со некој згоден дечко :wasntme:
    Би си порачала секси спавачи од Викторија Сикрет :lol:
    Одредена сума би дала во хуманитарни цели и акции :)

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  5. RedButterfly

RedButterfly Активен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    13
    епа вака..
    1.ќе си купам карта за да идам у шпанија да глеам фудбал
    2.ќе си купам професионален апарат
    3.ќе одам на шопинг
    4.ќе си купам се шо ми треба за дома итн... :)

6. Haritiela

Haritiela Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    222
    Ке го прошетам цел свет , ке помогнам финансиски на некој на кого стварно му е потребно , ке си купам кола , МОТОР и стан мој :D и останатото на гардероба :) :)

7. agnes

agnes Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    48
    би им помогнала на моите дома со сметките и би си купила за себе гардероба мноооогу гардероба

8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Да видиме , би купил куќа на 2 спрата некаде на карибите или пак некој остров во пацификот, потоа 2-3 кучиња , сите хаски , или пак 2 хаски 1 германски овчар, потоа би купил една куќа во Швајцарија и би ги испратил мојата цела фамилија таму на доживотен одмор , би купил глисер , или пак не , брод , Big ass boat да се возикам насекаде , хмм да видиме , вероватно ќе земам шеф да ми готви јаки јадења , моите омилени се разбира , се разбира куќата ќе има сите модерни работи , џакузи мора , потоа ќе земам еден од најновите компјутери со одличен интернет , се разбира најновите јаки игри тука исто , коли што знам , не сум многу по тие , повеќе сум по пловни објекти , али ако морам веќе јака кола тоа би било Мустанг , кога ќе паркирам пред кафичот да се слушне , иначе џабе ќе ја купувам , сигурно нема да ми седи у некој паркинг со обичните смртнички коли, па тоа е... друго нема нешто посебно , патување низ цел свет се разбира , да ги видам сите историски работи и локации што се случувале и научам 1-2 плус за другите цивилизации и нивните култури и обичаи , а да ќе се фрлам од авион , тоа секад сум сакал , со падобран после да слетам во морето , како на филм , по можност да не ме изеде ајкула. Би земал приватен авион, со џакузи во него , ќе бидам еден од ретките кој е во џакузи додека е на 8 илјади километри височина и така..... планот тој , само уште да се најде голема сума на пари :D

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  9. dence

dence Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    Ќе платам да ми изградат куќа на два спрата во градот ,ќе порачам прекрасен мебел,и ќе ја уредам по мој стил.
    Ќе одам да шетам низ другите држави и во секоја држава ќе одам на шопинг. :rofl: 8)

10. The.Pink.Angel

The.Pink.Angel Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    132
    би купила станови и дукани да ги издавам под кирија,би купила голем холдинг и би си купила кука на остров пред се би направила гооолем станбен простор за бездомни животни :D и би ги посетила њу јорк,лондон и париз а нема да е лошо и цел свет хахах :D малку сакам нели :P

На lolitoo, LittlePinky и Papillon.Papi им се допаѓа ова.
  11. marinka11

marinka11 Нов член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    33
    кога би имала пари па што знам веројатно би живеела поопуштено би помогналана тиа што имаат потреба

12. zuzu82

zuzu82 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    108
    ...би ги потрошила парите за згрижување на бездомниците во државава и за згрижување на сите животинки...кучиња и мачиња....па немора ни денар да ми се поврати од сето тоа добро направено,зошто среќата е во нешто друго,а не во парите

13. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Прво би направила поголемо училиште по англиски. Потоа, една брсплатна ветеринарна станица, така луѓето Ќе се поттикнат да помагаат.

На Anabelle.Amorette му/ѝ се допаѓа ова.
  14. lovebrazil

lovebrazil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    78
    :) Ќе си купам се што ми сака душичкава, и ќе им купам на сите што ги сакам се што им сака душичката. И ќе ги нахранам и облечам, малите гладни душички.

На Anabelle.Amorette му/ѝ се допаѓа ова.
  15. lolitoo

lolitoo Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    327
    Ќе си купам карта во еден правец до Америка. :geek:

16. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    1.007
    Допаѓања:
    2.269
    Прво би им дала на најблиските, потоа ќе си купам стан, би си направила и куќа а и викендичка по можност :D потоа би купила автомобил, ќе вложам во некој бизнис (да си бидам сама свој газда а не да ми командува некој друг), би трошела многу за патување и облека нормално и друго би ставила во банка :D отприлика така би се справила со паритеееее :angel: би дала дел и во хуманитарни цели посебно би вложила во институциите за децата со посебни потреби :)

17. M.Alan

M.Alan Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    163
    Би си купила убав Мерцедес и би ја свртела со него цела Европа и пошироко.

18. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    кога би имала мн пари прво би донирала на децата без родители социално загрозени семејства и т.н.
    а потоа сакам да ги посетам најубавите градови во светот :)

19. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Прво ќе се изнашетам низ светов, после ќе отворам италијанско-шпански ресторан,италијанска пекара и слаткарница, една школа за јазици, потоа дел од парите би отишле за клиниката за детски болести и во здружението на жени кои се борат против рак на дојка, бо донирала пари за изградба на нов олимписки базен во градов и би финансирала во пливањето како спорт! Благодарам :D

20. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Многу работи! :) Ќе патувам низ светот. Ќе се хранам по ресторани колку што ми душа сака. Ќе си купам недвижнини во разни градови. Ќе си купам се она што претходно не сум можела, а сум сакала. Ќе им го направам животот поубав на моите родители, ќе им купам се што сакаат и ќе ги прошетам каде сакаат. Ќе инвестирам во нешто што носи многу пари. Ќе си отворам винарија и така натаму...