Мојот живот би го дала само за тетками и дечкоми кој е секогаш со мене, се гордее со мене, со моите дела и моите постапки, ме советува, ме ислушува и ми дели совети како никој друг, премногу го сакам, и тој е единственото нешто кое Бог ми го прати во најпотребното време.............. , нити еден друг член од моето семејство не заслужил да го направам тоа за него .... па нити мајками која ме родила ........... !!
за татко ми,човекот кој секогаш ме учеше на вистинските вредности и кој го сакам највеќе би го дала својот живот само тој да се врати на земјата,нека почива во мир. би го дала и за дечко ми,заљубени тинејџери што да се прави,хахах
За мајка ми ,татко ми и кучето... Spoiler Смешно за последното можеби?Али не би можела да го гледам така
Што е туѓиот живот повреден од мојот? За никого не би го дала. Можеби за сопствените деца, но дур да ги имам треба да пројдат најмалку 10тина години.
За никого не би го дала. За да им се оддолжам на најсаканите, ќе се однесувам најдобро со нив, ама ако дојде смртна опасност прво мојава глава ќе си ја спасам. Планов ми е за петка. Сега така мислам може кога ќе остарам ќе ми се смени мислењето.