Секој родител би го дал својот живот за своето дете.Реалноста е дека и секој човек би помогнал на најблискиот да преживее, донирајќи некој орган или крф. Инаку МОЈОТ ЖИВОТ се мојте две деца и на нив го посветувам. Само ако јас се прашувам би ја дала својата душа на некого што би успеал да ме спои со мојата изгубена љубов.Барем на кратко како во филмот,,ДУХ".
1. За мојот татко да се врати. 2. За тој што ме сака и што има најубави и најнежни усни 3. Кога ќе имам детенце,за него.
Зависи на која возраст сум. Ако имам деца,не би го дала животот за никој освен за моите деца а ако немам деца- за било кој
Порано можеби би дала друг одговор, но сега дефинитивно само за ќерка ми. Благодарение на Бог, веќе еднаш успеав и и дадов живот и секогаш и во секое време би го направила истото, а искрено се надевам дека нема да има потреба од такво нешто.
Семејството-мајка ми татко ми,брат ми (иако знам дека никогаш не би го направил он тоа за мене),за децата мои(кога ќе имам)...баба ми и дедо ми..
На оваа воздраст би го дала животот за мајками и сестрите, а кога ке имам деца на никој друг освен нив.