WoW до сега во твојот минимализиран живот само дечко ти заслужил да го дадеш својот живот. Браво Би сакала да запознаам вонземјаНИН.
За некој што знам дека знае да го живее животот, што ужива во малите работи, што има чиста душа и совест.... За родителите е нелогично да го дадам, зошто нивниот живот без мојот скоро би бил безвреден, едино за внука ми, зошто и животот на сестра ми би бил безвреден без неа, исто и за сестра ми и зет ми, зошто животот на внука ми би бил многу болен без нив. Така да, ова е рационално размислување, а ако прашањето во превод е, кого највеќе го сакате, тогаш секако би го дал животот и за некои други личности
И јас би го дала животот за ММ, единствениот и најважниот кој заслужил во мојов живот. И за мачорот мој би убила човек.
Би го дал животот за Семејстовото, најблиските за сите оние кој што ме сакаат ценат, и подржуваат во животот за оние кој што ми помогнале на некој начин за оние кој што многу ми значат во животот.
за моите две малечки внуки за сестра ми за зет ми за родителите ми и секако за саканит можеби ке ви звучи чудно но исто би го дала без да размислам и за господ ....би го дала зивотот без да размислам два пати..