Нема шанси..Мојот живот си е само моој...........Бидејки знам дека ни друг не би го дал животот за мене тоа е само празно говорење после нигде ги нема .
За луѓе кои би го сториле истото, мама, тато и бато И во подалечна иднина, ако имам деца за нив секако
За најдобрите мои, за најсаканите и највредното нешто во мојот живот, за мамичка, за татичко, и за моето братче!!!
Вистинското прашање би било дали постои личност доволно вредна за да и го дадеме нашиот живот.... епа секоја чест на таквата личност.... мислам дека во мојот не се има појавено таква, а за подоцна би рекла сопругот најверојатно зошто тоа е личноста која ќе биде секогаш покрај мене се додека смртта не не раздели и се надевам личноста која многу ќе ми значи и ќе ја сакам
За брат ми кинам глава, нога, живот, се’ што треба. Тука се и мајка ми и татко ми. Тоа ми се трите најважни личности. За другарки/другари, бидејќи сме во таа возраст, ништо не е сигурно, така да нема никој да спомнувам. Понатака збравје, Боже ако (се надевам) имам деца, се разбира и за нив, но тоа е веќе далечна иднина. Па така да останеме само на овие тројца.
ќе го дадам животот за дечко ми,мајка ми,татко ми,сестра ми,внуците тие ми се најважни во животот и ги сакам најмногу.