МАМА, ТАТО И БРАТ МИ.. За нив би дала се, дур и својот живот Толку мнооооооогу ги сакам, што тоа неможе да се искаже или пресмета
Дали сум себична или не, незнам .. Не би го дала животот, мил ми е некако, али коа веќе доаѓа до тоа, за мајка ми дефинитивно. Тоа е единствената жена која што била секогаш тука за мене
За сестра ми и за татко ми и мајка ми, тие се единствените личности кои ги сакам безрезервно и само тие го заслжуваат тоа.
На прво место за Братучедми бидејки немам ни брат ни сестра, а тој ми е така на срце уште од малечко па потоа за дечкото мајка ми и татко ми...се надевам дека никогаш ќе немоарм да одберам меѓу нив
Мајка ми, татко ми, сестра ми, некои од другарките, и не по моја желба за идиотот што го сакам а тој не го заслужува тоа...
Па искрено за никој. Секој си има свој живот кој треба да си го живее како што знае. Меѓутоа ако дојде до нешто... Евентуално за моите од семејството. Мајка ми, татко ми и сестра ми. Иако не верувам дека ќе затреба такво нешто, затоа што попрво они би го дале нивниот живот за мене, али ајде.. Иначе за другарка, дечко, подалечна роднина... никако.
prasanjeto mnogu me rascuvstvuva koga naletav na nego.se razbira,sekoj bi si go dala zivotot za semejstvoto,no toa e samo zbor, ako mozese da se izbira dosega ke go dadev sopstveniot zivot za majka mi,pa taka taa ke bese ziva
Животот за никого не би го дала, искрено несакам така. Ако им се случи нешто ќе ми биде жал, или можеби од тага ќе умрам ама да се жртвувам немам таква храброст.