Да би вратила момент пред да фатам дечко затоа што сега ми е касно...ке се мував со типот во кој 2 години бев лудо заљубена..тој имаше женска..и таман раскина јас дечко фатив и тоа за озбилно
Ќе го задржев колку можев подолго крај себе, немаше да му дозвлам така лесно да замине од мене, ќе се борев за нас
Ако можев да го вратам времето не би верувала премногу на некои личности. Исто така би направила се за да го задржам саканиот покрај себе .
Кога би се вратила, очилата немаше да ми бидат скршени, и немаше да и направам толкаво зло на другарка ми.
Дефинитивно би сменила некои работи. Требаше да бидам малку поупорна и поцврста, и не толку лековерна. Најмногу те повредуваат оние кои најмногу ги сакаш и од кои најмалку очекуваш.
не би се зближила и била толку добра со некои луѓе немаше да пијам таа кобна вечер ! не би го оставила никогаш
Би останала тука и не би отишла се додека тој не си оди... Камо да знаев дека ќе е последниот ден тоа лето...
Ќе немаше да идам со некој што не заслужувале.. Ќе немаше да дозволам некој да се понаша лошо со мене.. Ама тоа е за во иднина знам како да се понашам
Би го доживеала истиот оној делириум кога за првпат пеев на сцена. И кога во неколку наврати ме обземаше неверојатно чувство на благодарност што можам да слушам и да пеам, кога на моја свирка дојде другарка што е глувонема, и со басот на звучниците се ориентираше играјќи. Тоа се тие бесценети моменти што би сакала да ги вратам, чисто само за да паднам во бесознание од убави емоции.