Почесто ќе одев кај дедото на мм , повеќе ќе му помагав низ дома , повеќе ќе ги носев децата да се радува со нив ..
Немаше на факултет да се запишам. Залудно е сега се, ми се чини. Ќе си бев в Германија, јас ќе сум учела цццц
Кога би се вратила, само една работа би сменила... Ќе ставев крај со повреме... И да, требаше да ги послушам другите... јбг
Едноставно ќе живеев во сегашноста, наместо постојано да се плашам за тоа што ќе донесе утре. Но, тоа е тешката лекција. За жал, ретко кој ја учи навреме.
Ништо не би променила. Се случило она кое требало да се случи. Не значи дека ако имав моќ нешто да променам во минатото сега ќе бев посреќна.
Ќе поминев повеќе време со баба ми во последните денови, многу ми е криво што само два пати се видовме.
Никои моменти никогаш не би ги сменила, во убавите секогаш уживав, лошите само ми беа лекција, ептен само би сакала да поминував повеќе време со личности кои веќе ги нема
Па би вратила некои моменти како на пример кога пред десет години читав некои Фемина членки кои даваа многу убави мислења, размислувања и пишуваа многу убави постови составуваа убави состави со тие умни глави а, сега веќе го нема старото друштво...исто така и лица во живо кои сакам да ги сретнам но тие не сакаат да се дружат со мене а за такви и баш ми е гајле...пиев Пресен купен од аптеката поради лоџикал дидакш'н затоа што се нервирав поради една професорка по географија во втора година средна но, немаше никаков ефект само знаев дека сум се напила апче и ништо друго. Не ми беа ни препишани на своја рака си ги купив и испив пет шест едвај. Таа аптекарката што ми ги продаде на приватно беше многу убава.