Филозофија и фантазија Заради моето постојано “летање“ во светот на фантазиите и за моите мисли во кои знам понекогаш не само да потонам туку и да се удавам.
Preubava tema i preubavi naslovi. Nekoi od naslovite me inspiriraa premnogu i napisav nekoi tekstovi vo momenti na izliv na emozii xD Ako bi pisuvala kniga na ovie godini naslovot bi i bil - Животот со 15 години definitivno bi i ja posvetila na drugarka koja premnogu mi znaci i so 15 godini ima preziveano mnogu raboti dobri i losi a tuka nekade sum i jas pa edna bez druga nemozeme <3
Си била и ќе бидеш...ова е првата мисла што ми проаѓа низ глава секогаш кога се соочувам со некој проблем.Не сакам да седам со скрстени раце,не сакам сожалување сакам акција и размислување со ладна глава.Секогаш сум се трудела сама да се туркам низ животот и горда сум на тоа.
"Есен во мене" - есента ми е омилено годишно време,тогаш имам најмногу инспирација за пишување.Воздухот,ветерот,ситниот дожд,листовите што шушкаат под нозете,шумот на дрвјата.....Во есен се сетам на се што сум заборавила,ми се враќаат спомени и добри и лоши... и најубаво ми е кога сето тоа ке го запишам на првиот лист што ке ми дојде при рака. или "I'm not a girl,not yet a woman"