Внимавајте што посакувате..Може де ви се оствари Роди ме мајко со к’смет...Оти ќе ми треба За вечните надреалисти...удар реалност том 1
многу пати сум се нашла во непријатни ситуации и мислам дека среќата си го прави своето па затоа би дала наслов ,,СРЕЌАТА ИГРА НАЈГОЛЕМА УЛОГА ВО СЕ,,
па би имала повеќе наслови -Никогаш не вели никогаш -Девојката со насолзени очи -И покрај се јака сум -Девојчето со големи планови за иднината -Девојката што искрено те сакаше (би му ја посветила на бившиот штета голема е за него ќе се кае излеа сеа почнува да сваќа што и како е било )
Надежта последна умира.. Лажливите Моменти Ех да можам да го вратам времето, Среќата единствениот куршум што мене ме промаши!
1.Hopeless or hopeful romantic ? 2.Пазете што посакувате, можеби и ќе ви се оствари ! 3.Кога нешто силно се посакува... ( и на првата страна внатре продолжува "ако треба цела планета ќе скова заговор истото да ви се оствари"
Lucky 13 целиот, ама апсолутно целиот мој живот околу мене се врти бројот 13, сите што ме знаат го имаат приметено тоа, ама секогаш ми носи среќа. Сите мои среќни моменти среќни датуми, сите се поврзани со 13.
Hopeless or hopeful romantic ? The Earth never says to The sun “I own you”, unconditional love can light up your world I still believe in happy endings....