Афтобиографија xD Во длабочините на срцето (затоа што едно мислам др. правам ) или Слушајќи го срцето
Ehh vo mojot zivot se imaat sluceno mnoogu raboti...Sekoja si ima svoja prikazna ama ako pocnam so raskazuvanje, ke mi treba cel den za 2, 3 prikazni...Poveketo se ispolneti so solzi, nekoi so strav, nekoi so smea...Ama ako treba da mu dadam naslov na moto zivot, ne bi mozela da se odlucam...Ima poveke opcii kako na pr...:Zivot vo taga, Casovnik na stravot, Zaboravena smea...No poveketo od zivotot go pominav sakajki metal, punk, a veke 3 god sum goth paa...Bi go narekla Pankerkata...
Благодарам. На фб почнав нешто да пишувам во белешки со овој наслов, па би бил добар наслов и за мојот живот.
hmmm...interesno... so ogled na toa vo kakvo vrme ziveeme,i so kakvi luge si imame rabota..zavisni,ljubomorni,zlobni..dobrite se se poretki... jas knigata bi ja narekla vaka:zivotot e kako svirka ako ne sviris ke ti go svirnat ..
prvo so mi tekna vo momEntot- "Kompilacija komplikacii" necij zivot ima mnogu ednostavna linija se si tece po red kao so treba,(primer skolo decko faklutet mazacka i sl) bez pogolemi potresi,a kaj mene sve nesto mora da se iskomplicira niso ne e ednostavno ali ne se zalam supeeeer mi e jee