Денес земав такви од Тритекс. Јас имам само 0-3, а за поголеми понатаму. Има време, ќе си излегуваме со бебе на шеткање и шопинг .
Која цена се ако не е тајна ? Ми фали од тие , тетра пелени , ќебе и не знам што друго. Шпикозни имам , бодиња имам , хулахопки имам . Изгубена сум целата во врска со алишта за бебе
@bokace1 Јас ги платив по 320 ден, но тие две моделчиња беа на попуст, намалени од 460 ден. А зошто не си купиш од Загреб? Во C&A има преубави и квалитетни облекички за бебе. Има и други продавници кои ги нема во МК, разгледај. Цените горе-долу се слични.
Зошто хулахопки? Две деца пораснав, хулахопка не ставив. На бебе нема потреба да му облекуваш. Ако е девојче, кога ќе порасне, со фустанчиња секако ќе и' облекуваш, ама на бебе не мора, навистина.
Што знам дека зимско бебе , да девојче е . Затоа кажав појма немам и изгубена сум со во тој поглед што треба од гардероба. Фала ти
Види, мали бебиња ако ги облекуваш премногу, може лесно да ги прегрееш, хулахопка и шпихозни да му ставиш, ќе се нервира и плаче. Не трпат бебињата многу слоеви, полесно им е да е поладно отколку да им е жешко. А кога ќе си порасне понатака, ќе облекуваш фустанчиња и секако хулахопки кога ќе е ладно.
Еве ја и купив хулахопчиња од h&m сега 0-6 бројче за есенва да имам за на фустанчиња мерак ми беше … сега на 2ипол месеци веќе имаме и фустанчиња убави за излегување
Ти симнувам капа ако ја облекуваш со хулахопки и фустанчиња. Ќе биде преслатка. Мене ми беше ептен непрактично да и облекувам фустанчиња, и се креваа нагоре. Си порасна во хеланчиња, боденца и шпихознички . Затоа, сега порасната, само фустанчиња признава во лето.