А замисли да се омажиш па свекор ти да е гинеколог,и сега? Не би одела кај него? Ваш чоек е нема да ти згреши.
А што може да прави со тие? И да направи нешто ке го отпуштат од работа таму ако прави, тој ликовите не им ги памети му се гади од смрдежи посебно ако има некои бактерии инфекции ке има сигурно кошмар од пи*ки и педер ке стане
Ааа хахахахаха.... Скросс тема е ако де... Професија ко и сите.... Мене не ми боде очи тоа што ќе биде гинеколог ми е страв да не му се смачи, да му де здосади, та после шо прајме се изнасмеав
Мене не би ми сметало дури и би ми било убаво да имам до мене човек кој може да ми даде совет во секое време. Се додека он држи хигиена и се бања кога ќе дојде од работа. Секако и да не ми објаснува детално што и како му се случило на работа.
Дечко ми сакаше да земи специјализација за гинеколог, му реков дека не ми менува мене, ќе му дојди преку глава само Му велев да не ми рече после мене да му се тргнам, цел ден на работа гледал Тој ќе ми велел дека мојата е најубава Ама се премисли, сепак не зеде хахахха
Не би ми сметало, тоа е професија ко и сите останати. Сигурно нема да работи од што сака многу да ги гледа.
Вие си мислите на гинеколог одат само млади убави згодни и здрави девојки? Какви се случки ми има кажано другар ми кој е гинеколог, ќе ти се одмили женски полов орган, а не па друго...
Добро сега како и секоја професија и оваа си има свој предности и маани. И јас сум била со блиска личност на генеколог и додека чекавме ред пред врата сестрата искочи со превртени очи и рака на устата трчаше во тоалет. Некоја дошла покакана на преглед и извалкала се таму.
Малце стар постов, ама ова не смее да се случи. Па дали знаете/знаела таа што се излегува при пораѓај? Крајно непрофесионално и нечовечно од страна на сестрата. Женски не дозволувајте вака да се однесуваат оние на кои им го доверувате вашето здравје. Најдете ординација каде се професионални и ќе можете да соработувате за ваше добро. Он топик, не, не би ми сметално да е дечко ми гинеколог. Плус одлично би ја знаел женската анатомија, што би била плус во кревет Најмногу би ми сметало да не работи ништо и да седи дома искрено.
Moze ne e za tuka temava, a sto e razlika megju akuser i ginekolog haha eden i se ima pustano na bratucetka...Taka da ne mi stoat bas za verni ni tie od prva rakaa..
Гинекологот е доктор нели кој учел и се специјализирал за женските репродуктивни органи, додека акушерот е обучен за породување, помага при породување на жените. Може и гинеколог - акушер да биде. Инаку што има врска професијата со тоа дали некој ќе биде верен или неверен, глупости тешки. До човекот е само и до ништо друго.
Нема да ми смета,не значи дека ако е гинеколог мора да изневерува.Нема да бидам ниту љубоморна,едноставно тоа му е работа.Нема ни што да ми е незгодно или да сум љубоморна ако ги пораѓа или прегледува моите другарки или роднини,ќе се водам по тоа дека го одбрале баш него оти е професионалец и докажан во својата професија.
Не ми пречи ако биде биде,само да не му се смачи од жени.Ќе се гордеам со него ако е успешен и напредува во кариерата.