Можам да замислам ситуација на гинеколог во долга врска. Љубави твојата дунда во многу параметри анатомски ме потсетува на твојата другарка
Вечерва ми падна Темава Пред ОЧИ и само што ја прочитав Слатко се изнасмеав . Искрено кој маж да е гинеколог се надевам дека нема да налета на некоја љубоморна девојка инаку ќе биде тешко него
Маж/дечко гинеколог... Одма си го замуслувам дома со спекулум ќе ме пречекува уште на врата. Јеби га, знам не е така, ама имам фобија од спекулуми
Тебе како ќе те пречека..а замисли ти како би го пречекувала...ти доаѓа дома секој ден со насмевка до уши и оклештен(наместо да има уморна фаца) а, што мислиш за ова
@baba Rada Интересна тема на сите постови се паднав од смеа Кај па баш најде Гинеколог за дечко што не беше некој Офталмолог барем само во очи ќе ги гледаше,или педијатар ќе имаше работа со мали деца,а сега вака ццццццццццц ама и тоа е професија Познавам гинеколози кој што се во брак имаат и деца и супер функционираат а жените не им се медицински лица е ај сега како тие се носат со ова.Еве еден пример ме препорачува моја пријателка која што е доктор ОРЛ кај доктор гинеколог во Чаир и добро супњр помина прегледот тогаш бев трудна.Ипосле се слушам со пријателкава и вика овој знаеш што ме праша која ти е оваа женска ма добра риба аја трудна така да замисли се малку
Хахаха, @baba Rada ме изнасмеа со темава, особено затоа што баш пред некој ден си се мислев за ова. Некако, имам чувство дека мојот гинеколог флертува со мене и како "едвај да чека" мажот ми да не дојде на преглед за да каже нешто, ама ај си викам, сигурно се филмам од хормоните (дека трудна) . Лично јас сум многу љубоморно суштество, така што гинеколог- не фала.
Работава е нисам гинеколог,ал могу да погледам Нема нешто по лошо од дечкови да е гинеколог,а да неможе да ве доведе до оргазам
Баш така,жива вистина Имаме куќен пријател гинеколог (нормално дека не одам кај него јас),и вели :Многу си ја мразам работата,секој ден со сила одам. Неможам да ги гледам повеќе
А Девојкати да е Уролог ??!?!?!?!!?!?!? Ако си е професионалец нека си работи што сака само додека не ги открива Г -точките
@DAngel Мислев на прашањето на баба рада не мислев за мушка Г - точка ... сорри фор тхе инконвинианце