Реков јас сеири ќе фаќате Абе идеме на свадба и едно пет женски коа му се сипаа..Ехееј докторе, па како сте, па и ви е ли овде, па блаблабала..раскезени, како доле така горе Го питам кои тие се овие чавки, а он мртов ладен ми вели дека му биле пациентки Тоа е проблемот, многу блиски односи се ствараат помеѓу пациент и гинеколог..кхх кхх
Ок јас близок однос имам со забарката, девојката од обезбедување, куварката во менза и келнерката во менза и со касиерката во тинекс па нити мажот на едната или другата ми се има сипано.
Вујко ми е гинеколог и нема време 2 минути да седне и кафе да испие, а не па да прави нешто. Една пациентка ја прегледува, пет го чекаат, трета се породува...Секогаш има гужви кај него. Вујна ми на почеток од врската се приметуваше дека е љубоморна, ама сега веќе се во брак и ја оставила љубмората на страна. Преку глава му е од дунди, се кладам....Не е како по филмовите Интимноста на пациентите ја остава во ординација...Никогаш ништо не коментира за пациентите, па дури и кога е во најопуштено домашно издание со најблиските. Нормално и тој се зеза (пошто се уште постојат луѓе што му викаат БЛАЗЕ СИ ТИ цел ден што си со жени), ама никогаш не се зеза на сметка на своите пациенти. Мене воопшто не би ми сметало ако дечко ми е гинеколог...Човекот учел 100 години и од тоа пари зема. п.с. А што ако е стоматолог? По цел ден млади девојки, легнати на стол и со отворени усти му стојат пред него
Eх па и ти ма што си чудна,а он па од кај ги позна дека му се пациентки на чело да не им пишува. Ние сме пациентки на овој гинекологов
многу смешна тема.. Па што ако е гинеколог? како и се друго професија си е тоа не го сфаќам тоа страшно. Во служба на здравјето на жените е. Не би била љубоморна.
Ами ете пиша дека имаш дечко/маж гинеколог, зошто ти е друг? Инаку за членови на форумот и да нема место, ќе најде кај него п.с. Навистина нема врска професијата со карактерот. Ако некој решил да изневери нема врска дали е историчар, архитект или работи во обложувалница Ќе го направи тоа во секое време и место.
@baba Rada Сигурно и ти си медицинско лице незнам во која професија си од медицината,ама треба да го разбереш партнерот не му е лесно на човекот,еве јас еден гинеколог кога ме пораѓаше толку беше згоден си викам алал да и е на жена му има прекрасен муЖ има
И мене еден гинеколог ми се пушташе. Ми се смешкаше и слично, но јас секако го сменив. А вака на изглед првпат делуваше строг, а замислете спротивно од тоа
Е овој ако ви е маж или дечко треба да љубоморите и тоа како...Инаку воздржете се... https://www.buzzfeed.com/conzpreti/meet-the-hottest-gynecologist-ever?utm_term=.vpmWz3Pmx#.crEMjBAp2 Најзгодниот гинеколог во светот.