Јас не знам некоја да сака да му се пушта на гинекологот. Непријатно е, ти отворена онаму со нозете, ти брцкаат за ехо или за брис, па самата ситуација мене ич не ми е атрактивна, а верувам дека и на докториве не им е, ако се пали на такви ситуации не е нешто токму во памет. Исто прочитав и за секси долен веш, па се палел докторот. Ти со веш не седнуваш за на преглед, али ова од машко е пишано, сосема разбирливо, да не замеруваме. Не верувам дека со самото тоа што е некој гинеколог, шврља. И тој е доктор, поготово бар јас сметам дека добар гинеколог за нас жените е реткост и ко дар од Бога во државава. Ако се ставам на место на девојка/сопруга на гинеколог, може ете, дека не е баш најпријатно тоа што знаеш дека гледа вагини цел ден, али тоа нема врска со изневерување, бар јас така мислам. Овие што се фалеле дека им дошла некоја јака цура и слично, тие не ми стојат за сериозни доктори.
Има некоја на форумов муж ваџајнаколог?!НЕ! И се гледа зашто. Бабо, батали тоа и дај друго дете, шо си е сигурно, сигурно си е.
Мажи, а што ако девојка ви е уролог? Дали ќе ви пречи ако прегледува туѓи тестиси или да става катетар?
Бабе иди и речи му на момакот Ако не ти потврди одма, шутни го копилето видел значи видел дунда поубава од твојата
Ауууу, овај е гинеколог? Ќе ми е срам да одам на преглед, па и уште кандида да имам.... Резил невиден. Кај овај сите кога ќе немаат проблем ќе одат, на "рутинска" проверка... Онака, демек
Море дечко ти или маж ти да е дунда сервис ај....ама свекор ти....е то е катастрофа...една наша познаничка беше породена од свекор и И после не знам како се гледале в очи...ама и таа па со кој мозок раширила нозе свекор и да ја пораѓа не знам ...ама од зорт...ваљда
Зошто со такви размислувања? Во денешно време кога има секакви ''доктори", да имаш човек од доверба е и те како битно. И сигурна сум дека може да се погледнат во очи, не и ја гледал од што сака.Неговата внука доаѓа на свет, тој ќе се замара со на снаата п******
Уролог не става катетар. Е тука мажите треба да ги прашаме, јер уролог мора да "фати" и "оптегне" за да ја провери состојбата, додека гинеколог само гледа, при обичен преглед тој не пипа ништо "таму доле". Е сега, за рагање постапката е друга, ама тоа на страна, речиси сум сигурна дека нема таков маж кој би и се пуштал на бремена жена, се подразбира и жена пред пораѓај. Зависи кој ќе одговори, пример да е Саше, јасно е каков ќе му е ставот.