Кога другарка ти ти ја носи облеката!?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Unfaithful18, 4 март 2010.

1. love.a7x

love.a7x Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    112
    Може да си позајмиме со најдобрата другарка неколку пати некои маички, ама не да ги присвојуваме, да не биде претерано.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. seasopraime

seasopraime Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    98
    До сеа си немам менувано облека со ниедна другарка :)

3. kasandrasrce

kasandrasrce Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2014
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    26
    менувам често

4. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.701
    Само кога одевме во диско од екскурзија, првата вечер. И' дадов фустанче едно зошто јас не поднесувам на себе фустани и здолништа, а таа мене нејзината јакна зошто ми одговараше на комбинацијата.

На Lolo5 и Arthur им се допаѓа ова.
  5. septemberinparis

septemberinparis Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    56
    Разменуваме со најблиските другарки, не можам да им речам не зашто и јас им земам нели, но некогаш се случува да ги добијам моите назад неисперени и со мирис на чад од цигари, бидејќи не сум пушач тоа многу ми оди на нерви :(

6. sonce555

sonce555 Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2014
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    58
    ретко земам, а почесто давам :D мислам не ми е проблем давам облека само напоменувам да пазат да не му се деси нешто на облеката (да се исфлека или сл.) оти тешко нив ќе биди :D а најпоќе се нервирам кога некои работи што ги носам за вечерно излегување, ми ги бараат за на факс или пак за на кафе :^) |( косата ми се крева!....а имав другарка која ми земаше стално и `забораваше` да ги врати работите....така правеше со сите другарки, па затоа и многу работи ми имаат останато кај неа....значи ќе си го побарав моето парче облека и таа ќе ми речеше дека ја мрзи да бара....Божеее |( и секако има работи што не ги давам, на никој, оти ми се поклон или ми е омилено парче облека и нејќам нешто да му се случи, и не ми се лутат, а и да ми се лутат ич не ми е гајле :D

7. Megannn

Megannn Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2014
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    211
    Ниту позајмувам,ниту па земам од некоја. Мислам дека не би се чувствувала удобно во туѓа облека :^)
    А и плус од кај да знам во каква состојба ќе ми ја врати.. Еднаш и дадов фармерки на една другарка, и си ги заноси 2 недели цели испокинати меѓу нозе беа коха ми ги врати. Уште еднааааш, нема шанси да давам или земам.
    Не не, ќе си носам што имам. :)

8. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.454
    Кај мене важи едно правило за облеката, ниту барам ниту позајмувам, што имам тоа ќе си носам.

На Lolo5 и Kala22 им се допаѓа ова.
  9. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.145
    Допаѓања:
    137.181
    Не сакам да земам и да давам облека. Никогаш не сум менувала облека со другарка, освен ако сме седеле на двор па на некој му било ладно па ајде сум земала или дала тренерка колку да не студи, ништо повеке од тоа. Не позајмувам ни ташни, каиши, чевли, а камо ли облека. Со сестра ми менуваме по нешто, но и со неа не се.

10. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.678
    И' имам позајмено само на братучетка ми неколку пати - наметки, накит, ташна. Се случуваше нешто од тоа да ми затреба во меѓувреме, а да е кај неа, па се нервирав. Многу скоро ми се отворија очите и сватив дека не заслужува и дека не го цени сето тоа, па затоа свртев нов лист. Од тогаш сум многу помирна и воопшто не се замарам. ;)

11. Lile_05

Lile_05 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2015
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    86
    Никогаш не сум позајмила облека на некој друг ниту сум пак носела облека со друг...
    Со сестра ми си менуваме облека шо е нормално ама на некој друг да дадам нема шанси од кај знам што ќе прави со мојата облека дали нема да ја искине сакајки или несакајки да ми ја испрља или уште што не .... :)

12. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.442
    ниту барам ниту давам зошто како што си ги пазам јас работите некој друг не пази. тоа ми е за памет откако дадов свечен фустан ниеднаш не облечен уште со етикета беше за да ми биде вратен цел развлечен со туфки и непран.

На Lolo5, ku4ence, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    Voopsto ne mi preci toa. :) Cesto im pozajmuvam ponesto ako im se dopaga ili pak im treba za nekoja prigoda.

14. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Мене не ми пречи воопшто често им давам облекаа ноо да им побарам јас мн ретко се случува ..

15. Aquarius21

Aquarius21 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    530
    Не сакам да носам туѓо, уште помалку да позајмувам на некого ;)

На Lolo5 и wanderlust им се допаѓа ова.
  16. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Само со другарка ми најдобра менуваме, а со други немам намера ни да давам, ни да земам.

17. Mala Hembra

Mala Hembra Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    477
    Давав порано на моите другарки и тие мене но веќе не давам и не ми треба ни да позајмувам , што е мое ќе си носам ;)

18. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    крајно сум изреволтирана па луѓе имам една друграка имам позајмувано од неа неколку парчиња облека ама тое се дешавло пример во краен момент ке настане збрка и за да се извадам од ситацијата нели ке земам од неа да бидам комплетна ама тоа се дечавало како колба ланче и еднаш едно фустанче и една маичка што секако после тоа ке ги исперам и ке и ги вратам...е сега таа е таква секогаш доага со некој изговори ова она за да зема нешто од мене и да го носи а не дека нема облека ама ете ми бара...сакамд а кажам дека премногу се нервирам што и да зема од мене ми го враќа во многу лоша состојба ....имав купено две кошули од котон еднаш ги имав облечено се нацрта кај мене и така вака морав да и дадам една да облече...значи ич не пазии и ми ги вратии ужаас стврно се изнервирав јас и се немав нарадувано таа ми ја скина ...исто така што и да и дадам секогаш го врака ужас незнам што е проблемот се нервирам а стврно не можам да ја одбијам .....

19. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Kje i kazes ne moze i gotovo. Kraj na diskusijata.
    Ni zemam ni davam obleka. Moe e, sum si go kupila ili mi go podarile i da go nosi? Ne ne. Ne mi ni treba da pozajmam nesto. Toa sto imam toa kje si nosam.

На Lolo5 и presiosaP им се допаѓа ова.
  20. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.215
    Допаѓања:
    6.402
    Немам другарки. НЕ давам моја облека на НИКОЈ, и НЕ носам туѓо. 8)

На Lolo5 и Youknow им се допаѓа ова.