Со годините ќе ви надојде желба Деми Мур не за џабе е волку млада, односно младолика, шо све нема голтано, ехехее Мене у последно време на лев глужд и у саксијата со адамот. Фора е бе! Фајрмен Сем - да те видам дали ќе погодиш до овде а?
задолжително во уста мене ми е најубаво кога му свршувам во уста дупло задоволство ми е исто како уште еднас да сум свршил
koga imamme sex so kondom svrsuva vo kodomot...a koga e bez kondom,ako dozvolam jas svruva na mene,na stomak,gradi...saka on na lice,ali ako ne e prilika za toa,,da treba da se mijam a da nema kade ne dozvoluvam))..a u usta ednas mi ima svrseno,ja dozvoliva,sakav da probam kako e..ne ja goltnav spermata,,ja sobrav celata vo usta,,bas ubavo bese,sexy napaluvacko,a potoa ja isplukav nadvor.se izmiv,,itn
Паа... Секаде сакам, а мразам кога не свршува на мене. Ми има свршено во уста, на лице, стомак, гради, газе, грб. Мислам дека немаме многу пропуштено
На газето,на стомак,на гради,во уста и одма трчам у веце да плукнам..Еднаш не стигна на време да ми сврши во уста па по грешка на лице ми сврши и во нос -.-' Да центрираше во нос немаше да погоди хахахаха уште се смееме за тоа
хахаха ме насмеавте, се потсетив на дамнешни времиња, од пред некое време во мене сака бебе, и јас ама не толку, се надевам ќе почека бебето уште малку, иако ми касни а има само едно место кај што нејќам иначе ... во уста ова верувале или не ми се деси еднаш и тоа откако сме во брак, ама погрозно нешто не сум осетила, повратив после тоа и другиот ден мислев дека ја осеќам спермата аггггхх гадно ми беше цела ноќ и цел ден потоа
Свршувањето е круната на сексот. Секаде ми свршува... на гради е најеротски, на лице, на усни, во уста...и да ...голтам ако е таква ситуацијата..ако не...спермата дискретно од уста на неговиот ...
Било каде сакам... Најчесто завршуваме коа ќе се качам ја одозгора, па си се празни врз себе. Иначе не ми смета било каде. Срцка е, при орален, ме предупредува, па ја сама да си решам дали во уста или не.
Јас најмногу сакам на стомак или на грбот и на задникот, ако имаме орален или анален, инаку во кондом си свршува, хехех
Девојки ве молам за помош.Синоќа имавме секс со дечко ми и тој сврши надвор од мене т.е на гради ама тоа бидејќи е течно се лизгаше надоле и кога станав и долу имав...Не е тоа ништо опасно или? Иначе сигурна сум дека сврши надвор пошто се тргна и после 3-4 минути сврши...Поздрав.
читајќи ги коментариве се напалив....да беше мојава девојка со малце размислување како на поголемиот дел од вас супер ќе ми беше..