Ако нека го слуша дечко и а не да лаже дека има прочитано. Камо таа среќа да навистина да седне да прочита и научи нешто....
хаха да свршаш на гради и да и пораснат на некоја, ако беше така како што викаш ќе го спасеше боки 13 од пластична операција
Па ич не и работи бе кликерот, па ако и пораснал стомакот (дека и свршува на него) ќе и пораснат и градите. (да не биде во заблуда, спермата само е квалитетна за нега на кожата а не помага и во раст и развој)
Хахаха така ако ратсеа градите никој немаше да троши пари на силикови и слично Инаку јас да си кажам за мене.Јас сакам да свршува на мене, на стомак, грб само не во мене и со кондом и без досега немам дозволено,Еднаш пробав во уста и зажалив (тие шо немате пробано поарно ен ји пробувајте).
Се подразбира во уста, зошто да иде јабана Не сум гадлива ниту срамежлива кога станува збор за сексот, тоа што ми е убаво му го кажувам па ако е изводливо го практикуваме. Убаво ми е исто така и на лицето, градите па да се лизга надоле. Сеуште не сме пробале на газето, така да следно тоа ќе биде на репертоар
Темава како тема и да си кажам битно ми е да не е во мене без кондом и да не е во уста ма да дечко ми сака и можеби има и 5 пати кај шо ми сврши вуста, не дека ми е гадно нејкам да голтам а ни да вкусам и то е то. А инку да на повеке месета ми има свршено, арно ама и сега се смеам за последниот пат, беше в лице и в око ми влезе и на коса и на гради и цела лом бев и ко ми дојде да се смеам, баш ко овие од порничи се почуствував пошо нели тие нешто се лигат прат се и сешто, ама сварно бев ломој...........
Јас сакам да пробам да ми сврши некаде на мене но секогаш користиме кондом и не знам како да го изведеме тоа дали може да го извади од кондомот па да сврши на мене?