Секаде освен во мене. Се останато е дозволено и фантазијата е добредојдена уживам во уста ради самата помисла и слика дека тој така ужива најмногу...
Добро кое е задоволството да сршува на вас? Стварно не разбирам . Јес да не сум сексуално активна ама од овде , многу гадно ми изгледа тоа
ama cudni lugje ima....izlisni se komentarite ako ne ti e poznat predmetot na razgovorot.. cudno izgledalo vakvo takvo svrsuvanje, a seks samo na tv videno.. sto ne im komentiras i na astronauite nesto...
vo usta ne zasto mi e gadno a mozi i na gradi na gaze na stomak kade bilo samo vo mene ne.. kade bilo da svrsi na mene sekako posle toa odam da se tusiram ubavo ke se odmiete i toa e toa
Во уста никако, најчесто на стомак и на вагината одозгора. Но тука има еден друг проблем доколку имаш поголеми влакненца а не се истушираш веднаш знае тоа да се улепи како лепак, па потоа е многу тешко да се расчешлаат влакненцата, па ти останува единствената опција бричот. И кажете ми дали верувате во оној мит дека спермата била добра за тенот, и дали некогаш сте се оиделе да ја размачкат по лицето.
jas imam slusnato deka spermata bila dobra za bubulici na edna moja drugarka i pomogna i jas probav ama nisto a i ne bi probala uste ednas zos loso mirisa