Па бидејќи не користиме заштита негде мора нели...па најчесто на половина или на стомак. Се случувало и на лице понекогаш но ретко,ама никако во мене. Не прочитав погоре дали има дискусија за тоа но ако има игнор - Дали мислите дека е навреда ако машкото ви сврши на лице? Имам разговарано со многу девојќи кои тоа го сметаат за навреда и не дозволуваат. А вие?
Јас лично свршувањето на лице не го сметам за навреда туку напротив тоа може да има и позитивно дејство бидејки спермата е доба за кожата. мене не ми пречи ниту да ми свршат на усните, но во усра малку е по проблематично.
најубаво чувство во мене секако сакаме да имаме бебенце подолго време и се обидуваме и кога ке помислам дека ке биде овој пат и чувството е прекрасно,секако откако се омажив .претходно на стомак на лице некако незнам........
по стомак на газето во мене кога правевме дете и бесе најубаво,на лице ретко ако сме ептен попалени или поднапиени може и во уста
Devojki a dokolku svrsi pozadi na gazeto i ako se izlizga spermata nadole da dojde okole otvorot ama nadvoresno... mozno li e da se sluci nesto nesakano,da navleze nesto? ne bev vo plodni denovi 2 dena po zavrsuvanje na menzis ...
Koga pravevme bebence vnatre mi bese znaci najubavo,a inaku najcesto svrsuvase na moite noze ili na carsavot.V lice mi e nekako gadno i omalovazuvacki...ne mi se ima sluceno dosega,a i ne bi dozvolila.
Povtorno jas...napraviv test za bremenost i bese negativen ( go napravil po poveke od dve nedeli po odnosot) no denesk zabelezav rozov iscedok,a treba da dobijam za 2-3 dena..mozno li e da od toa ili pisete ve molam pozdrav
Како тоа „да се расчешлаат влакненцата“, па зар постои современа, сексуално активна жена, што влакната на интимната зона ги чува доволно долги за да ги чешла?! Ама ајде ви се молам, па не сме од планина симнати, брзо средувајте се таму долу, ОДМА, изговори од типот немам време не држат. Ножички да протрчаат не треба којзнае што, доволни се само 2 минути а најубаво закажување на козметичар или уште поубаво, шеќерната паста во рака и скуби таму. Поврзано со ова имам анкета која ја сместив во тематската содржина „Тело“ и им благодарам на сите кои земаа учество. http://freeonlinesurveys.com/app/showpo ... 9&new=True Што се однесува до темата, мене ми е најубаво внатре во вагината, има доволен број на неплодни денови, искористете ги, чувството е прекрасно.
Мене не ми е јасно како една современа, сексуално активна жена може да даде ваков совет на форум кој го читаат и не толку искусни девојки! Какво искористување на неплодни денови, какви глупости, не само што ништо од тоа не е гаранција дека нема да се случи забременување, туку забораваш на исто толку опасните преносливи болести!
tocno tuka se i polovite bolesti ama e custvoto i za maskoto i za zenskoto prekrasno koga se svrsuva vnarte ama moze da se koristi kondom