На ночарите. И баш пред некое време си ставив бришачи, и кога ќе сврши, пошто се автоматик се уклучуваат и бришат. Чувството е феноменоменално.
Не, не сум сеуште толку опремена со технологија, јас на рака ги мијам. Добра идеја, следеќи пут ќе го условам, или купи ми ночари со сапуница и бришачи, или нема свршување.
Ајдееееее болести сега бе?! Значи сите ние кои имаме незаштитен однс сме малоумни. Па нормално дека на тој чекор се одлучуваме кога веќе имаме стабилни и долги врски. Не легнуваме туку така, со непозанати, со кого стигнеме и каде стигнеме уште па и без заштита. Што треба, цел живот со кондом секс да имаме, а ако сакаме дете, само на вештачко оплодување? Бог да чува. Што се однесува до ризикот за бременост, ниту еден начин на превенција не е 100% сигурен. Освен апстиненцијата се разбира, но тука ќе се сложиме дека тоа не е опција на една современа жена. Имање однос со кондом при плодни денови може да биде поопсно од имање незаштитен однос во неплодни денови. Ми се случи пред некоја година да ни се извади кондомот по свршување, а јас на 13-ти ден, па трчав како избезумена по аптеките по Norlevo (апче за ден потоа). Од неплодните денови досега немам проблем, сметам на нив ден два откако ќе ми заврши и 4-5 дена пред следниот циклус, ама секој нека си пресмета точно, различни сме, зависи од повеќе фактори. А девојките кои допрва почнуваат со односи секако дека не смеат, повторувам НЕ СМЕАТ, да се потпираат на неплодните денови, тоа е за малку поискусни.
Среќна си што досега не си забременила со ваквите размислувања. На твои 22 години мислиш дека имаш плодни/неполодни денови? Секој ден е плоден, тоа такво сметање го користат жени од 34-5 години па нагоре. Си ја бараш бељата (се разбира ако не сакаш да останеш бремена). Јас сум неколку години сексуално активна, па никогаш ни на крај памет не ми било свршување внатре.
Девојки сега скоро почнав со пиење на апчиња за контрацепција - Јаз, па се мислев колку е безбедно дечко ми да свршува во мене од време на време? Дали некоја од вас има вакво или слично искуство?
најчесто по телото стомакот градите по газето понекогаш голта а се почесто и внатре и свршувам просто уживаме
Зависи кога како и тоа како сум расположена. некогаш на гради, грб,уста но не цело само еднаш прска и се тргам .. и нон стоп се караме за тоа коа ќе останам докрај а последно време сака на фаца но бљак нема шанси