sekade od usta na stomak gradi ..najubavo mi e vnatre koga im svrshuvam a i na dupeto od cmarot ne e loso koga sum i veke od pozadi hehe
се оставам на девојката да одлучи сама каде сака да падне спермата само и кажувам дека иде па она се намачка после
Во зависност од девојка, некако глупо ми е да инсистирам некоја би дозволила некоја нема, ама нејќам тие убави моменти на уживање во незгодна тензична ситуација да ги поминеме. Ако сака во уста ок ако не пак ок. Сепак сексот е чин во кој двајцата треба да уживаат
Која иронија се овие ликови што за 30 мин регистрираат 2 профила и демек си коментираат на теми сех ilekso Зачленет:Денес, 00:25 Twinkles Зачленет:Вчера, 22:59
хахаххахаха Детектив да не те викаат во маало ? Шала на страна, слатко ме насмеа А сум приметила и на друго место некаде откачи ваков коментар :up:
Чуството кога свршува внатре ми е нај омилено. Ама од познати причини поретко го правиме тоа... па затоа втора варијанта, врз ва*****а, посебно кога сум свежо депилирана, па откога ќе сврши го лизга одозгора и убаво да го намачка целото мелем
Лелеле многу смешно!!!Ми се слоши од ова што го постира ,се надевам сеуште немаш деца,па се осмели да го ставиш ова!!!
Ја имам намера дечко ми ако ме праша кај сакам да ми сврши да го прашам ОН кај сака ја да му свршам ..