Абе секаде е убаво, ама ко ќе се подолади малце и ќе се залепи... бррррр Веќе некое време работиме на бебе, и само во центарот.
Секoш пoсле секс се бaњaме и тoa зaеднo a зa бебе веке имaм еднo oд 16 месецa...некa ти е сo убaвo и дa дaде гoспoд дa ти се испoлни желбaтa дa стaнеш мaјкa убaвo е чувствoтo
на гради најчесто понекогаш и на стомак партнерот во последно време инсистира и во уста ама јас несакам немам храброст ама мислам дека ќе го направи тоа тогаш кога нема да очекувам така ми кажа
Уффф..Добра тема.Во гзе ,во уста и во дунда..Најјако ми е во гзе.кога го гледам колку ужива во тој момент,неговата задоволна фаца ме тера да уживам двојно повеќе.
mene koga svrsuvam najdobro mi e da i svrsam v natre v dunda, a dokolku ne e tamu na dunda, na gaze na cicinja, na lice, v usta ili na stomace
папап... ја сакам у мене ама дека без кондом пробемсс. дека мала. на цицки газе на меше. на фаца ама дефинитивно у уста. лудница. најјако профи.ммм.
Чудно звучи знам, но ете никаде не сакам хаха. Но многу пати се дешава дечкото после односи да сврши на мене, најредовна локација е стомакот и градите, ужас!!