На гради најчесто, на газе, на лице, на кичма, на стомаче. Каде има желба само не во мене додека не стапиме во брак.
Mojata devojka preferira vo usta , na gradi , na stomak isto taka i mene mi e kejf no ne e vreme za vo nea
Ова ти се вика живеј го секој ден како да ти е последен. Мојот коментар нема врска со цитираното мислење, тоа е друга приказна, туку темпото бе чоек, растури вечерва, не ми е за членките на форумов кои те оговараат, ама пет пара прсти потроши вечерва. Поспиј малку, па утре пак.
@Abeja Ја мислам и исто толку пара чорапи искина детето Од Посни јадења до сексулави теми, па мислим, свака част
Дојди тогаш. Обожавааам да свршувам во уста и белооооо да тече од што е преполна устата на цурката. Стварно е јако. Многу малку девојки сакаат во уста демек гадно им е. Еве @Incule си сака такви ствари. Спојлер Mister во послеполноќно и 18+ издание.
КАЈ САКАШ ДА ТИ СВРШУВААААААТ?? САМЕЕЕЕР, КАДЕ? @Mr.Awesome баш мислев да ти речам да се прибереш да не го закачаш девојчето, ама гледам те лајкнала, па продужи даље