@Abeja се палиш на такви јебозовни муабети, а? А ти кај сакаш да ти свршуваат? Онака прашувам, не дека таму ќе ти свршам. И самерка треба да се изјасни. После ќе кажам со која ќе коалицирам хаха. Можеби и широка коалиција ќе биде.
Не, јас сум само воајер и фаќам сеири на напалени како тебе и слични, додека учам и ги извршувам своите обврски со децата. А за широка коалиција ќе ти ги предложам Катица и другарките, баш ќе се раширите. Таман работа да се палев на вакви глупости. Додека ние се шалиме, ти чекаш да си легнат децата па да пишуваш "безобразно". За свршување да не праиме муабет, не се свршува по форуми, ама ако бркај си девојчиња. Ќари некоја или слабо? Онака прашувам. Или можеби ќари некој. Со тебе нема шала, буквалист си. Има граници, треба да ги научиш. Ќе се правам дека не сум прочитала некои работи од твојот пост, ама само ќе глумам, за да не почнам нашироко и да си изгубам драгоцено време.
За болдираното --> Не ме смеј ајде не се глупирај. Не сум напален моментално, а и општо никогаш не седам напален на фемина, дали е ова јасно или ќе дебатираме до сабајле? Само се зезав и нормално се надоврзав на incule. Ретко пишувам во овие (секс) теми само кога ќе ми е мерак и обично после 02:00 пошто тогаш нели спијат децата, при што доаѓам до втората поента (потцртаниот текст) - не сум буквалист и нормално си ги знам границите. А ти дека си воајерка, си! Си признаваш самата that's good. Треба и ти да си малку поопуштена и да знаеш да се зезаш. Баш ти си буквалистка да збориме реално. Ако некои постови се несоодветни, виножитото ќе ги избрише и готово. Несоодветни постови во несоодветно време (3-4 сабајле) е сосема ок. Може да ми се прости. Не биди па и ти толку осетлива. Нема што да ти се правдам, се' си е ок. Спојлер Иначе ги зимам Ленче и Фатиме во широка коалиција. Катица е стара за мене.
Зш бе да троши хартија. Нека го издрка на џамче поарно, ќе го забрише за друг пат. А вака со хартија, знаеш ли колку дрвја се жртвуваат за хартијата?
Ама се суши на хартија, ја мислам во кутивче да си го собираат, посвежо ќе им биде, не знам, секој со своите желби. Освен ако не го лепи во споменарот, па утре на децата да им раскажува, овде за малце ќе беше ти а овде ти, овде те планиравме ама не сакајќи го извади, тука не ми беа плодни денови, овде не сецнаа моите тропнаа на врата, тука веќе те зачнавме и залепивме капка за успомен и дуго сечање. Имаш право, практично било
Мене ми е омилено да свршувам внатре но неа поубаво нема, но исто така филм ми е на задник, гради и лице