Аман бе? Оти? Сега.. нема да ми е убо да ми го соберат во чаша... ама да лизнам од прст, или од фалус, не ми смета
Логиката "од мене е/мое е" не пали кај мене. Мислам од тело ми излегуваат и мрсули и пот и урина и измет па не фала, неќам да ги пробувам или допирам ако не морам. Едноставно гадно ми е било каква телесна течност да ја вкусувам.
Добро како очекувате партнерот да не се гади, ако вие се гадите од вашето? Не разбирам... јас немам ваков проблем, и стварно не можам да разберам, дури увреда би ми било, да завршиме работа и да нејќе да ме баци после тоа.
Па еве не би го терала. Ако он самиот не се гади, океј. Ама ако се гади, ќе разберам и не инсистирам.
Друг е муабетот, нормално ако партнерот не сака нема да го силуваш. Зборуваме дека не може да очекува некој партнерот да биде комфорен да ја заврши работата, и после да не сакаш да се бакнеш со него. Како сам од себе да се гадиш. Зборуваме за двајца луѓе кои споделуваат интима, јас му вршам работа, после тоа се бакнуваме. Многу е нормално. Ако он не сака да ме бакне после тоа, искрено ќе ми е сомнително дали се гади од себе, од можеби нехигиена мислам која е поентата, тоа е негово тело. Стварно не сфаќам.
Јас се гадам од мојата, не знам зошто, ама мислам поспецифичен вкус има од машката сперма Тоа е мое мислење
Во уста, на јазик, по лице, на гради, на стомак, на клит, на задник, на чмарчето, а сакам и на стапала и кога носам штикли и на стапала со штикли.