Многу порничи имам изгледано и филм ми е да ми сврши во уста да се напијам кисело сокче, претпоставувам исто е ко еднаш шо си напрајв шејк од факинг портокал и лимон само, муцката ми се собра цел ден не можев да отворам.
Кажи му на партнерот да пие сок од ананас, тетрапак или цеден не е битно многу влијае на вкусот бар така ми кажале. И повеќе течности обавезно. Порано имав партнерка што секогаш голташе и сакав да мислам на тоа да и биде пријатно сега среќа у несреќа немам таков проблем..
Хахахах. Едноставно има подобар вкус и е по блага, нема киселини. Исто препорачуваат и сок од брусница. Сличен ефект имал, мада брусница не би се нафатил да пијам поради диуретскиот ефект што го има.
Obozhavam za vreme na sex koga kje stane ke squirta na penisot i stomak kaj mene, i na kraj sakam da dojde vrz mene da svrsi..
Искрено не побарав мислење, само се искажав на темата. Свршуваме и двајцата, без грижи. Не сум себична, а и посекси ми е он кога свршува, нашето свршување не е толку секси ко нивното.