Себична левел 100. Замисли тој да те изебе и ич да не го боли стојко дали си свршила, или само да го каже тоа м? Прејако е чувството искрено, се чувствува и пулсот на пенисот кога свршува, и спермата плус дека е топла. Оди па не сврши во исто време.
Wild e ekspert za nuklearna fizika, ne pa za svrsuvanje, na sekoja tema ima po 200 nejzini mislenja, Spamer. Ubavo i odgovori deka samo si se iskazala, deka e takva temata
Мислам зависи до компактибилноста на двајцата партнери или е претесна или па тој има дебел. Јас така си го рационализирав кога бившата ептен се возбудуваше и ја палеше... пошто чувствувала јак пулс кога сум свршил во неа.
Нормално, не сме сите исти. Некој и од анален секс чувствува задоволство, мене од самата помисла ми иде мајчино млеко да повратам а не па задоволство да чувствувам (имам пробано). Исто и со ова, ти не чувствуваш, јас чувствувам и нема шанси да не свршам во тој момент истовремено со него.
Мислам и онака не јадам мортадела, ама пак... Иначе нормално е да ви е посекси партнерот кога свршува, не е до полот.