Шансата е минимална за забременување ама пак е ризично...hooo пуста желба !Стварно е мн јако!Само ако се решиш на такво нешто биди со позитивна мисла,а не месец дена да се јадеш дур не ти дојде пак..
Па не им свршуваат на сила и овие сакаат самите.И јас спаѓам во тие и јас некогаш колку и да е ризично му велам ајде! И од каде ја извади оваа дека фраери од пошироки размери не оставаат девојка туку така трудна? Боже какви се овие твои размислувања мене стварно9 не ми ејасно. Значи 70% се локални фраери?!
Кога имате секс каде сакате да ви свршуваат? што подалеку од мене... некако ми е лепливо тегаво што знам...
Кога имате секс каде сакате да ви свршуваат? Сум пробала на многу места, ама откако направивме бебе, најубаво е внатре и за мене и за него
Кога имате секс каде сакате да ви свршуваат? Најчесто на стомак или гради ама баш ми е некако одвартно лепливо после е овака ми е
Кога имате секс каде сакате да ви свршуваат? На стомакот или на градите ама поубаво е внатре, се разбира!
Кога имате секс каде сакате да ви свршуваат? Мојов си е многу фин дечко, си свршува кај него во рака или кога му доаѓа си зема палома и оп децата ни одат во палома
Ахаха ме изнасмеја Сакам на стомакот и на градите, а при пушење во и околу устата, воопшто не ми е гадно.
ххаха и мојот, ако не во кондом во палома или рака... еј дај некогаш у парк децава да ги носиме нека си поиграат заедно
e mojot najchesto u maici koa pravime bez kondom.. pa 100 % mu se chudat doma kako toa sekoj den ima maici za perenje inache i na gradi .. a bash sum ljubopitna da probam na usta ili vo ali nekako mi e gadno od samata pomisla da ne ispovratam... [mod-kirilica:2h9afzer][/mod-kirilica:2h9afzer]
Па преферирам во кондом. Некогаш интересно ми е откако ќе си сврши да му го галам курчето така лепливо забегана сум.
Внатре во задникот........прекрасно е...претходно се плашев да имам анален секс но сега уживам!!!!! !