А бе остајте ја Ани на мира. Си нашла ново задоволство. Ани, продолжи да освојуваш нови територии (т.е да ти освојуваат нови територии ) Ја во последно време заборавив што е тоа секс, а со тоа и чинот свршување... Кога ќе ми ги освежат сеќавањата, ќе се "испразнам" овде.
Хаха Блонд , ти не дигај рака, знаеме како доаѓа штркот А мора малку да ја закачнеме Ани, толку време се убедувавме да почне да експериментира. Одам сега јас во друга тема сите да ве испоздравам .
леле да исто и мене некако ми е лепливо (по природа сум многу гадежлива ). па кога забременив првите 3 месеца немавме секс па за тоа време имавме само анален. од толку што беше возбуден касно го извади и сврши на грбот , косата и ѕидот Потоа неможев да се измијам од позади па морав да го викам на помош инаку ми има свршувано на гради , стомак , стапала , на лице и усте се уште не сум му дозволила иако има желба
Не ми е јасен баш аналниот секс , бидејќи страдам од хемороиди , внатрешни и надворешни . Не можам да си замислам анален секс , мислам дека многу боли односно мене би ме болело а би сакала да пробам ,мозеби еден ден ... А за свршување најубаво ми е внатре а најсекси во уста
koritsaki остај грбот и косата, туку ѕидот како го исчисти ? Инаку навистина е гадно на коса , не се мие
за ѕидот лесно едно мокро крпче таму кај што видов дека прсна на друга страна не забележав дека и тоа и тоа бело а за косата , кај се лепи и прсна малку , но ипак секако пак се миев
На ѕид кај него дома. Неодамна направи една дамка од црвено вино, сега си се мачи да ја корегира. Ке го пратам во Влада да му направат кампања, "Заштеди за молерај".
^ Нема никакви последици. Инаку тој преферира да ми сврши во уста, да, голтам. И уживам во тоа. Сепак јас сакам да ми свршува на градите, а додека е со кондом во мене
Mnogu sakav da svrsi vo mene.. ednostavno toa me pali iiii... dva dena pred da mi dojdi svrsi vo mene (bez kondom) Premnogu sum zagrizena da ne napravivme nesto... posle vednas stanav otidov se izmiv, VE MOLAM kazete mi kolkavi se sansite da zabremenam (znaci dva dena pred menstruacija) I dali ima vlijanie pozata za pravenje dete? toj bese zad mene Ve molam za pomos!!! p.s Custvoto da svrsi vo tebe e FENOMENALNO! Sakam pak
Епа шансите се доволни за да имаш бебче . Колку големи не знам , друга нека ти каже . Читав дека секој ден можеш да затрудниш , нема плоден неполоден . За феноменално не знам и не сакам да знам
Нема веќе што никој да те советува. Ти си го завршила своето, сега останува само да ги видиш резултатите. И според напишаново денес требало да добиеш, така?