секаде само не внатре во вагината иако и тоа не би ми сметало можам да кажам он несака. инаку секој дел од телото му е дозволен за експериментирање каде му е во моментот најслатко таму нека си се испразни
Добро не ми е јасно,како тоа може да ви свршува каде сека,па кога има време да се намести,нели си го прекинува задоволството?Овој мојон само што го извади свршува и многу често се прекинува ??????
Епа изгледа твојот пенетрира се дури не е готов да “пукне“. Ако сакаш да ти сврши на некое одредено место, речи му нека го извади некоја секунда порано од обично, па нека се намести.
Било каде, само не внатре. Не ми е толку важно и не ми прави некоја голема разлика каде ќе сврши, може на стомаче, на гради, на лице.
хммм.... па сега сме во фаза правење бебенце па се знае каде.... пред тоа на гради , на газе .....во уста никогаш немам пробано а немам ни смелост а би сакала да го изненадам некогаш биче и то један дан
ахахахахах ме изнасмеа не можам значи што народ ќе беше ова, што младина поточно! практикуваат секс, влегуваат во 350 чуда, а ни малку не се информирани за најосновни (банални) работи! Трагедија! А бре интернетот не служи само за фејсбук! Земи прогуглај тро на сите светски јазици имаш (БАРЕМ! ) најосновни работи за секс напишани! Бре бре.. Инаку, конкретно за темава, ме интересира што е толку филмот на свршување во уста, па и голтање? Мене не ми е пријатен мирисот на кондомот до вц дури да појдам да го фрлам, не па да ставам во уста нешто такво... не се откоренува бре то, и сок од ананас и чуда пие, најздраво се храни на цел свет дечково, ама сперма ко сперма, си мириса специфично...
а бе ако на вас женскиве не ви се голта не мора да голтате сите машки ќе ве сфатат едноставно ке кажеш ти се гади и готово не мора да глумите храброст па после блак да повраќата по цела соба