Па кај ли не ми свршил во тие години поминати заедно! На гради најчесто, на стомак понекогаш, на лицето, газето, во уста , еднашка во око несакајќи (лошо искуство на кое понекогаш се смееме), на грбот, се случило и во мене да сврши Отприлика тоа е!
Па мојов најмногу сака на гради и на дупчињата што ми се на грб (не дека ги погодува дупчињата, ама ептен му е мерак, ко дете се радува), а обично и на газот, на стомак, некогаш во близина на лицето.. А јас лично немам некое посебно место кај што сакам да ми сврши, само сакам еднаш во уста да пробам, чисто да видам како е..
секаде само во уста не....нема време да дојде до таму...ахаххаха најубаво ми е кога свршува во мене...а тоа го прави од вториот ден од нашата врска...
Hе ми е јасно зосто повекето од форумџиките ептен нагалено се изразуваат за задник гради вагина стомак,јас демунитив користам кога зборам за несто мало,слатко невино,додека сексот не е бас некоја детска работа,секој со својот речник се извинувам ама морав. инаку секаде имаме пробано,без табу
Е добро бе,вагина не е нагалено,као сакаш да го кажат?!Народски?!Тоа е више вулгарно. На крајот,не сите имаат гзишта,некои имаат гзиња.
Па мислам дека е покултурно да се напише со такви “официјални“ имиња, отколку со тие народнските, иако додека пишувам ми доаѓа онака да си пишам најнормално, ама сепак како убави млади дами, не ни доликува да пишуваме такви вулгарности..
Па зборот ми бесе за газето, стомачето или цицињата прочитав погоре ај вагина во ред срека и нејзе сто не ја именуваат така нагалено,устичката или незнам сто, спомнав дека морав да го писам тоа ми лезесе на дуса
Никогаш не свршил на мене иако би сакала чисто онака да видам како е ама незнам како да му речам некогаш си велам па што има врска ке му речам ама одкако ке си го помислам тоа ке се утепам од мислење за тоа како ке изреагира глупостите во мојата глава а патем секогаш имаме со кондом па за во уста не би
е ај јас ќе зборам во име на жена ми пошто таа не е тука на форумот хаха секаде кај што сака уста да голта по лицето на стомакот по градите по дупето буквално секаде
хихи да си се надоврзам вечерва ми сврши на стомак моја иницијатива малце си се посмеавме ама добро помина му кажав дека ми е интересно и се надевам дека ке продолжиме по мое (сигурно од сега па натака така ке биде освен ако не ми притекне нешто друго )
Najmnogu sakam vo gazeto, iako mnogu cesto mi svrsuva vo usta i si goltam.... i uzivam vo toa istovremeno, ne go pravam samo poradi decko mi tuku i poradi mene [mod-kirilica:23j270h3][/mod-kirilica:23j270h3]
Па не сум многу голем фан на тоа да се исполепам цела, ама мерачки ми е некогаш Сакам да ми сврши на стомаче таму ми е најпристапно за бришење А има свршено на грб, на задник, и само еднаш во уста (и никогаш повеќе).