Не дека имам некој голем мерак да свршува на мене ама не ни ми смета , најчесто ми свршува на стомакот и градите. Се има случено и во уста неколку пати Спојлер (ова ми е ќеф да му го побарам после одличен секс кога сеуште сум пренапалена, а гледам и него го радува )
епа не ми праи и мене тоа некој посебен ќеиф ама не ми ни пречи. Незнам чудно ми е,шо ако ми сврши на стомак на пример? Ми сврши последниот пат и да не прочитав тука оти некои женски се палат на тоа незнам што ќе си помислев за него Оти несум долго сексуално активна,па уште учам ...така да,интересно ми беше
дали некоја има искуство со свршување во уста и на лице ? дали тоа чувство се опишува или сам осе доживува
секаде каде има желба, освен внатре мене ми е се исто, не ми се грози од спермата, па му оставам нему каде сака нека прска
Зависи од расположение, некогаш негде по мене, но некогаш и на себе, во рака, да си ги подржи децата, ама тие едни немирни само разбегуваат натака-навака Ако сум онака перверзно расположена давам некои "непристојни" предлози, но ако штотуку сум бањата и намачкана со млеко, а ме мрзи пак се одпочеток да правам, му наговестувам дека несакам по мене, е сега ако има некоја посебна желба, бараме компромис. Знам дека комплицирано изгледа, но имаме време не за компромиси, туку и за прошетка, може јас да си работам а тој на к*р да ме стаи и да ми напраи една тура низ населба . Спојлер Леле како јас опишувам не дао ми Бог да му текне да отвори ова моиве мислења
на градите најубаво ми е таму убаво така, топличко да почуствувам А да ми сврши на лицето по се изгледа му е животна желба, ама јас тоа не можам да си го замислам. Лицето после знаеш колку чисто ќе ти биди? - ми вели. Сакам да му дозволам, ама шознам... И само да додадам дека ова ми е мн. ќефски дел.... Сакааааам!!!
Aбре немам некоја желба, да ми се лизга сперма по тело, ама ете негова пуста желба.. На газе ми има свршено, и ваљда на тоа ќе остане. Сака на груди, што ги немам, така да нема да се задржи, сигурно ќе пролета накај бардачево мое. Фаца, уста - No way брате, нејкум, гадлива сум јас.
vo usta valjda zaso na nego mu e seksi taka a inace so znam mene mi doagja nagon za povrakanje ama ne mi preci
Прашањево е каде вие сакате, а не тој каде сака. Па, гледам дека повеќето несакаат во уста, а ако го прават го прават тоа ради него. А јас пак токму напротив... за мене, а не заради него - секогаш сакам во уста
Па најубаво ми е кога ке сврши во мене(секако со кондом), а на него најубаво му е во уста да ми сврши ама неможам бе колку и да сакам тој финиш ми го уништува цело задоволство, значи крајно ми е одвратно. Е сеа некогаш притрпувам но дефинитивно во посебни прилики. А за остало може на гради, на стомак, на газе, зависи од позата.
сум од оние малку заостанатите, ама не можам и не сакам да ми свршува било каде по телото. Можеби некогаш ќе му дозволам, ама за сега нема шанса, па што да правам гадно ми е многу .
Јас уживам доколку ми сврши во уста дури му го пушам, значи дека максимално е возбуден и ужива во тоа. За во останати ситуации ме возбудува да го гледам, и тоа онака воајерски како свршува настрана, но тука некаде близу до мене, за да можам да го набљудувам. Врв!
В уста никогаш повеќе многу ми е одвратно и ми се повраќа на друго место каде сака само не во мене, интересно ми е на гради стомак па и да го гледам настрана од мене. Ама пак таа негова пуста желба в уста да ми свршел зошто како што вели многу убави ми биле муцинњата ама нема