1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.271
    Допаѓања:
    248.520
    И јас тоа приметив, каде живеат сега? Изгледа нова куќа си изнајмиа, мислам дека тоа им беше и намерата, сега имаат и паричка плус де. Ем Шефкет работи, ем книжарница имаат ;) .

2. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Не се знае кој е полош дали Хајрие,дали Неџла..И двете а видат пари им зина уста и заборават на се....

3. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    денес пропуштив што зборуваа шевкет таксин и мидхат кога излегоа некаде :/
    ке може ли некој да ми раскаже

4. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    незнам се нешто менат

5. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    имаше денес?

6. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Не сабота повеќе не го даваат

7. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Епа се начукаа добро прво и после раскажуваше таксин како згрешил фикрет го игнорирала се срамел и балблабла.А овој Шефкет кажуваше кко се осекал кога го изневерила Ферхуднде како му било кога дознал и тако то ..... :D

8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.565
    Допаѓања:
    8.272
    Не знам дали ова припаѓа на темава али морав да искоментирам дека на сликава Фреди Меркјури многу ми личи на Огус.Да напоменам,само на сликава.Можеби е индивидуално ама сепак мене ми личи.

Инаку Неџла јас лично многу јас сакам како појава во филмот,преубава е.
    Мене филмов одамна ми е здосаден,ниту го гледам,можеби 2-3 пати во неделата.Се тоа па тоа...

На A-j-a, lovely91, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Не ја можам оваа Неџла! Се бунтува дека татко и ќе и простел на Лејла, а не е свесна самата што направи!

На something и duffi им се допаѓа ова.
  10. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    незнам ни јас што и е финтата на простачата (тато јас ти купив книжара живееш кај мене во мојата куќа те пробрав бидејќи нема каде и сега ти не смееш ни под разно да и простиш на Лејла)пссс
    простачка се служи со толку ниски удари а иницијатор за целата таа мешаница и брука беше самата таа
    а ни незнам зошто се прави толкава драма околу гревот на Лејла,била со Огуз пофторно па што?тоа е нејзина одлука и да пати таа ќе пати то ќе биде нејзина грешка проста работа сите дечиња околу чичко Али се чесни поштени и му помагаат само Лејла е црната офца да таа што на крај и таа ќе ги прибере кај нив додека нивната му мила Неџла за секој нивни чекор во нејзината куќа отпревртва очи
    незнам ни како ја гледаат, а уште помалку трпат незнам како Али Риза кога дојде Лејла пред книжарата во таа состојба со полни очи солзи имаше срце да и заврти грб и да не ја гушне неговата ќерка се разочарав од човекот :puke:

На tessie, lolyta777, duffi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.378
    Допаѓања:
    22.441
    Не успеав да ја гледам денешната епизода. Ќе сака некој да ми ја раскаже на кратко? :)

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Абе Фреди или Farrokh има азијско потекло, ништо чудно што личи на Турчин (Огуз во случајов), сигурно има мн што личат на него. Што се однесува до серијава, ептен стана депресивна, сите се нафрлија на Долина на волците, а ова не да мава на психа, убива...

13. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Може некој да ми најде слика од Али (мажот на Неџла) .... никако неможам да најдам на нет :(

14. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.424

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Мене ми е многу грд овој :wasntme:

На caroline.costa и tessie им се допаѓа ова.
  16. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.424
    И мене. Можеа некој поубав да најдат :)

17. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Offspring фала многууууууууууууууууу :DDDD

18. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.993
    Допаѓања:
    111.838
    Според мене за жалење се и Неџла и Лејла, а се е заради глупостите на братот Шевкет ( видовте како Хајрие одма за Седеф праша??, да си го среди она синчето со фино девојче, а он криминалец и муфљуз што нема ни 3 грама мозок :devil: ), а особено за тоа што не се поднесуваат Лејла и Неџла најкрив е Али Риза и Хајрие. Како само они да згрешија во фамилијата. Оној во затвор отиде и уште го тапшаат, Лејла малку ли испашташе , психички се поремети жената, а Неџла за да избега од дома се омажи за Џем, па и вдовица млада остана, а сега и за Али се мажи само за да се тргне од нејзините да не ја доутепаат со нивните муабети и глупости. Фикрет си се омажи тајно, за ни виден ни знаен, ама нема г'з Али риза да и пререче зашто он и ја расипа веридбата во Анадолија, заради глупост. Серијава е толку реална, такви ситуации има во вистинскиот живот, што ми се плаче кога ја гледам некогаш.

На mims-89, JuLleE, palavoto.devojce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Се гледа со кого сме живееле 500 години... :lol: исто како некоја случка од нашиве простори

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Башка Очајни домаќинки што е серија со висока интелектуална и уметничка вредност, тоа муабет да не се прави. Додека ги рангираме серииве според тоа дали се дојдени од Америка или не во сапуници и не-сапуници, далеку ќе дотуркаме. Треба да се проучи терминот сапунска серија па да се збори. Па од очајни домачици ми нема полоша сапуница. Ова ко ситуација на фејсбук ако ставам песна која е од некој украински, португалски или (Боже сачувај) турски изведувач одма оговарања у стил „леее која сељанка.“ Али тоа е...ќе не биде