Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Џенцкииии вчера не гледав тоа лисјата, ај накратко што се случи кога се сретнаа сестрите, огуз и али? И општо во епизодата што имаше? Пак нема да ја фатам репризата денес...

2. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    и јас не го гледав тоа ааа мн ме интересираа што се случило :lol:

3. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Кој е овој што беше кај Ферхунде во станот? :?: Немам гледано неколку епизоди, не сум баш во тек... Нова жртва на повидок или? :D

4. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197
    Филмов додека беше интересен го гледав, а искрено почнав заради Џеврие да го гледам :rofl:
    Немам гледано неколку епизоди сега ми се смаче, ај ако се случи нешто интересно пак ќе почнам.

5. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Па нејзе жртвите и‘ се милионерче не си играј давај давај :) Овој е келнерче и ми изглеа на добар момак.
    Иначе и‘ се најде у пресрет коа оваа неуротичнава сакаше да се самоубива, т.е да рипа од еден гребен и после случајно му се најде кај него у ресторан и од тогаш комуницираат

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197

Кај се нашол пак и тој, конечно нешто паметно ќе направеше жената. :rofl: :rofl:
    ( just kidding! )

7. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Мене ми се чини дека
    дечконо дебело ќе на*ба со неа... Ќе го искористела за свои цели.

8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    А мајка му вика. Ајде конечно да најде некоја фина девојка :lol:
    Кај ја најде баш Ферхунде.

9. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    А татко му пак вели заврши војска време е веќе да си најде некоја пристојна девојка.

10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.765
    Допаѓања:
    23.734
    Ууф, ваква била, таква била. Аман бе луѓе, не е мажена Ферхунде, со кого сака ќе си оди (и со колку сака). Демек другиве женски ликови од серијава све пристојни се...ццц шо мразам коа ми ја вреѓаат Феци, а така е фина :lol: Животот е таков во градови како Истанбул, „ако ти не ме зае*еш, јас со задоволство ќе го сторам тоа“. Еее, Истанбул има 10-15 милиони (не сум сигурна, драстично се мења тоа секоја година), сите се борат за успех, многу кандидати, малку место, баш тоа јас што го викам „метрополска тепачка“. Огуз и Ферхунде се стереотипи за типови на луѓе кои би можеле да се снајдат во толкав град.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Напнато беше кај Тениковци до пред малку!! Лејла, Неџла, Нехир, се јавува Седеф и кажува вест во најнепогоден момент, Шефкет свиснува...абе аман!!

12. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    оваа хајире ке полуди од завист..демек се наместила седев кај и била љубовта за син и...арно и кажа неџла прв пат да се сложам со неа....кај и беше шутракот од син кога малава трчаше по него...еве ти га мац сега ахаахаха

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    мн.ми стана досаден филмов премногу една епизода на 3 ја делат аман бе кога ќе заврши овај филмот ни Али Риза уште не е парализиран ехееееееееееее досадно стана веќе само цимолат

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.765
    Допаѓања:
    23.734
    Абе факт е дека за една работа имаше Хајрие право, Седеф стварно излезе најпокварена од сите. И беше интересен Шефкет коа беше у брак, успеа да му го растури и сеа у стил „ама мамо ја нејќам криминалец“. Морее, од таквите ко Седеф да се плаши човек, не Ферхунде.

15. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    А1 веќе осет немаат со ова нивно кратење на епизодите.од една пет прават.Се губи смислата на серијава :sweat: Но да не бидам офф-морам да кажам дека Неџла ужасно ме нервира :@ Толку дволична и алчна личност немам видено.За што и се лути на Лејла не можам да сватам.Оваа кутрава колку е наивна па уште и зборува и и` се понижува.Побегна со мажот на сопствената сестра па сега уште ќе шири некој морал.Да не беше кутриот Џем да видевме до каде ке беше сега.Ама паметна е знае каде да се намести одсекогаш се лепи за богати мажи и така успева,а не со нејзината 'способност' :fubar:

16. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Јас уште од на почетокот на филмот...видов дека Седеф глуми наивно чупенце аа уствари и нее толку наивна..Добро и Шефкет не е цвеќе за мирисање ама сепак..за толку кратко време да го заборај и да се сврши за друг стварно е покварено...Тој женет тааа 24 часа дома му седеше....па и јас да сум и јас ќе полудам знаејки дека ми го сака мажотми и дека намерно ми седи овде и пополека пополека го заведва....А за Лејлна и Неџла....Неџла е далеку полоша од Лејла...намерно го остави прстенот за да го види татко му цццццц шо нема да види чоек во овие сериите :D

17. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.589
    Допаѓања:
    23.777
    Не гледав вчера. Нели тој прстен беше на Лејла? Таа ли го остави намерно во станот? За да дознае татко и дека била таму?

18. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Не.....Лејла го заборави прстенот и Неџла го виде дека е таму...но намерно го остави за да види Али Риза дека била таму Лејла...

19. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    да да и веднаш направи задоволна фаца кога виде дека Али Риза се налути.Леле глупачка :@

20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.765
    Допаѓања:
    23.734
    Eeeeј сестра е во прашање, Бог да чува, па ств незз како може да се оправда ова понашање на Неџла. Ете што прават парите од искомплексирани сељанчиња. Ама Али Риза и Хајрие штом дозволуваат, тие се уште повиновни. Абе сестрички да нејќе да ја види...не знам, ако и е се што ќе и се деси и малку и е.

На Look му/ѝ се допаѓа ова.