Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Џенцкииии вчера не гледав тоа лисјата, ај накратко што се случи кога се сретнаа сестрите, огуз и али? И општо во епизодата што имаше? Пак нема да ја фатам репризата денес...

2. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    и јас не го гледав тоа ааа мн ме интересираа што се случило :lol:

3. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Кој е овој што беше кај Ферхунде во станот? :?: Немам гледано неколку епизоди, не сум баш во тек... Нова жртва на повидок или? :D

4. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197
    Филмов додека беше интересен го гледав, а искрено почнав заради Џеврие да го гледам :rofl:
    Немам гледано неколку епизоди сега ми се смаче, ај ако се случи нешто интересно пак ќе почнам.

5. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Па нејзе жртвите и‘ се милионерче не си играј давај давај :) Овој е келнерче и ми изглеа на добар момак.
    Иначе и‘ се најде у пресрет коа оваа неуротичнава сакаше да се самоубива, т.е да рипа од еден гребен и после случајно му се најде кај него у ресторан и од тогаш комуницираат

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197

Кај се нашол пак и тој, конечно нешто паметно ќе направеше жената. :rofl: :rofl:
    ( just kidding! )

7. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Мене ми се чини дека
    дечконо дебело ќе на*ба со неа... Ќе го искористела за свои цели.

8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    А мајка му вика. Ајде конечно да најде некоја фина девојка :lol:
    Кај ја најде баш Ферхунде.

9. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    А татко му пак вели заврши војска време е веќе да си најде некоја пристојна девојка.

10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.638
    Допаѓања:
    22.074
    Ууф, ваква била, таква била. Аман бе луѓе, не е мажена Ферхунде, со кого сака ќе си оди (и со колку сака). Демек другиве женски ликови од серијава све пристојни се...ццц шо мразам коа ми ја вреѓаат Феци, а така е фина :lol: Животот е таков во градови како Истанбул, „ако ти не ме зае*еш, јас со задоволство ќе го сторам тоа“. Еее, Истанбул има 10-15 милиони (не сум сигурна, драстично се мења тоа секоја година), сите се борат за успех, многу кандидати, малку место, баш тоа јас што го викам „метрополска тепачка“. Огуз и Ферхунде се стереотипи за типови на луѓе кои би можеле да се снајдат во толкав град.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Напнато беше кај Тениковци до пред малку!! Лејла, Неџла, Нехир, се јавува Седеф и кажува вест во најнепогоден момент, Шефкет свиснува...абе аман!!

12. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    оваа хајире ке полуди од завист..демек се наместила седев кај и била љубовта за син и...арно и кажа неџла прв пат да се сложам со неа....кај и беше шутракот од син кога малава трчаше по него...еве ти га мац сега ахаахаха

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    мн.ми стана досаден филмов премногу една епизода на 3 ја делат аман бе кога ќе заврши овај филмот ни Али Риза уште не е парализиран ехееееееееееее досадно стана веќе само цимолат

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.638
    Допаѓања:
    22.074
    Абе факт е дека за една работа имаше Хајрие право, Седеф стварно излезе најпокварена од сите. И беше интересен Шефкет коа беше у брак, успеа да му го растури и сеа у стил „ама мамо ја нејќам криминалец“. Морее, од таквите ко Седеф да се плаши човек, не Ферхунде.

15. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    А1 веќе осет немаат со ова нивно кратење на епизодите.од една пет прават.Се губи смислата на серијава :sweat: Но да не бидам офф-морам да кажам дека Неџла ужасно ме нервира :@ Толку дволична и алчна личност немам видено.За што и се лути на Лејла не можам да сватам.Оваа кутрава колку е наивна па уште и зборува и и` се понижува.Побегна со мажот на сопствената сестра па сега уште ќе шири некој морал.Да не беше кутриот Џем да видевме до каде ке беше сега.Ама паметна е знае каде да се намести одсекогаш се лепи за богати мажи и така успева,а не со нејзината 'способност' :fubar:

16. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Јас уште од на почетокот на филмот...видов дека Седеф глуми наивно чупенце аа уствари и нее толку наивна..Добро и Шефкет не е цвеќе за мирисање ама сепак..за толку кратко време да го заборај и да се сврши за друг стварно е покварено...Тој женет тааа 24 часа дома му седеше....па и јас да сум и јас ќе полудам знаејки дека ми го сака мажотми и дека намерно ми седи овде и пополека пополека го заведва....А за Лејлна и Неџла....Неџла е далеку полоша од Лејла...намерно го остави прстенот за да го види татко му цццццц шо нема да види чоек во овие сериите :D

17. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.408
    Допаѓања:
    22.650
    Не гледав вчера. Нели тој прстен беше на Лејла? Таа ли го остави намерно во станот? За да дознае татко и дека била таму?

18. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Не.....Лејла го заборави прстенот и Неџла го виде дека е таму...но намерно го остави за да види Али Риза дека била таму Лејла...

19. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    да да и веднаш направи задоволна фаца кога виде дека Али Риза се налути.Леле глупачка :@

20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.638
    Допаѓања:
    22.074
    Eeeeј сестра е во прашање, Бог да чува, па ств незз како може да се оправда ова понашање на Неџла. Ете што прават парите од искомплексирани сељанчиња. Ама Али Риза и Хајрие штом дозволуваат, тие се уште повиновни. Абе сестрички да нејќе да ја види...не знам, ако и е се што ќе и се деси и малку и е.

На Look му/ѝ се допаѓа ова.