1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    ауу ми идеше да ја избоксирам :punch: хаха :lol:

2. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.378
    Допаѓања:
    22.437
    Леле Џеврие ме изнасмеа! Фисколог, фисколог, хахахахах :D :D :D Луда е женава :)

3. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Oгуззз беее, зошто?? :(

4. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Mногу ми падна жал за Лејла, а особено за Шевкет што ке се жртвува и ќе оди во затвор ни крив ни должен :(

5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Ooоф тоа мулето е криво што е живо. Дa не беше тој ништо од ова немаше да се случи, а не сите шо ја криват Ферхунде. Шефкет и Седеф делумно ја почнаа цела трагедија. На крајот на краиштата не ги запозна Ферхунде Неџла и Огуз, Седеф го напраи тоа, не ја опљачка Ферхунде банката, Шефкет го напраи тоа, па уште и и ја блокираше кредитната. Мореее, јас да сум Ферхунде немаше така лесно да помине, ќе фатев добар адвокат и ќе му го соберев и тоа малце шо му остана, па тогаш да го видам на кого ќе се свети муле едно.

6. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Ја немам гледано 1 недела а гледам имало интересни работи што се случило со Огуз, зашто Шефкет во затвор?? Ај ќе ве замолам на кратко да ми резимирате што се случи неделава во спојлер или во ЛП ако не го мрзи некој.

7. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Огуз го уби овој неговиот стршен газда затоа сега Шефкет ке оди во затвор...ја жалам Лејла...

Него видовте вчера како Хајире подбуцнуваше кога оваа тепаната збореше како родителите се откажале од неа и оваа гледа под око накај Али Риза демек за лејла да се сети...

8. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.424
    Јас не жалам никој, секој си е крив за ситуацијата во која се наоѓа.
    И синока се пресмеав кога Ахмет рече "Е не ќе ја чуваме за туршија де" (за Седеф) :rofl: :rofl:

На babyblond и crazylady им се допаѓа ова.
  9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    Многу ми е жал за Лејла ;)

10. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.498
    Допаѓања:
    173.438
    Може некој да ми каже како Алиризовците отидоа во станот во кој се сега?
    Под кирија им е или пак ќерките им го купиле?
    Не гледав еден период и се вклопив во содржината ама ова станот бе од кај им е ,ептен ми се допаѓа и онака раскошно е среден.

11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Џеврие бабичке закон си
    За Лејла мн.ми е жал па никако да и се насмевне среќата бре е Шефкет што е колбас не прокопсан е ама да плати за нечие убиство и тоа жално е не го бидва згреши и тој многу но сепак си ја плати цената изгуби све и одлежа взатвор но има луѓе кој едноставно немаат среќа тоа ти е

12. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.424
    од ти што го гледале може ли да знам уште колку од прилика има до крајот?

13. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.268
    Допаѓања:
    248.467
    Мене не ми е жал за Лејла, си знаеше каков е Огус, па фала богу дека од поштена работа толку пари за кратко време нема, ама она ти е тежок материјалист. Незнам кој спомна, ама и Неџла и Лејла избегаа од дома, оти незнам кој би издржал таму. Со таков човек се знае што те чека. Еве една поука за девојкиве дека со такви типови вака се завршува. Лејла е таков лик, лекоумна девојка, која го сака луксузот и се води според страста, без да размисли за последиците, а потоа се кае. Лабилна е.
    Шефкет ти е друга приказна, остај што нема среќа, па и кој копук е бе. Ај што не го бива за ништо па и овој е како Лејла, глупи бе, Огус ги упропасти, а тој за него ќе оди во затвор :x .
    Неџла ми е царица, си знае што да одбере. И она Џем го зема за да избега од дома, арно си кажа Хајрие, ја натераа да се мажи па после ќе страда девојкава. За се се криви Хајрие и Али Риза. На оваа само пари и дај, а овој живее во некој свој свет, па си ги упропасти децата. И ако е филмот е турски, ама слика прилика ми е за многу вакви ликови кои ги сретнувам секојдневно.

На tanja6 и baguf4e им се допаѓа ова.
  14. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Ја жалам Лејла- маж кој секогаш влетува со прљави работи и уби човек , не му бега затвор и тоа во последна епизода! Па брат и Шефкет пропалица тешка, ни леб од продавница не го бива да купи. Татко и мајка и редовно во некоја караница. Сестра и Неџла на висока нога си живее, не ги ферма како порано.

15. BettyBoop25

BettyBoop25 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    1.107
    Неџла ја сакав како лик онака порано, сега видов дека тешка материјалистка била заедно под рака со мајка е Хајрие.За греотка Лејла бе што не виде и претрпи, сестра е и го зеде мажот од пред очи, Огус ја силуваше и со сила ја омажија, ја изневеруваше Огус со Џејда...стварно жално.А ова Неџла од к*Р на к*р де со Огус, де со Џем, сега со овој се зеде не дочека ни да помини време од смртта на Џем.Ќе го умрат кутри Али Риза, за греотка ќе умри човекот и тоа многу жално ќе биде.А овој Шефкет смотаниот кога ќе излези од затвор ќе оди да го види татко му а тој кутриот во инвалидска количка тогаш испушта душа, а сите ќе бидат собрани на свадбата од Седеф, а овој во градината ќе држи ружи ќе ги стегни и ќе му протечи крв од трнот и ќе се потсејќа на се и ќе почини.Така ми го раскажа една другарка го гледала. :(

На nikolika и babyblond им се допаѓа ова.
  16. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.594
    Допаѓања:
    2.428
    Да така е, нема да го најде Шефкет жив Алириза. Кога ќе излезе од затвор ќе појде кај свадбата од Седеф, а потоа заедно ќе си одат дома и ќе го најдат Алириза во дворот починат.

17. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    После Ферхунде,Неџла е најлошиот лик во серијава и ја мразам!
    Тешка материјалистка е,се омажи за Џем само за тие пари,никогаш не го сакаше (а и тој самиот си беше крив до негде.Што му требаше повторно да ја бара,со неговите приоритети во животот можеше да одбере која ја сака,а не онаа простачка),не го сака ни Али,не мисли на нејзините,ќе направи демек нешто за нив,а потоа сто пати ќе ги прекара (ко некој да ја терал тоа да го прави,како што ги прекара дека им отворила книжара и ги примала дома)Ејјј сопствените родители да си ги прекараш дека си ги примил дома :fubar: После се што и` направи на Лејла,сега се лути на Хајрије зошто ја примале дома :fubar: Па ако е толку паметна како што се прави,нека размисли малку дека да не беше Лејла,сеуште ќе скиташе по улици како некоја кучка.
    Спротивно на неа,Лејла е многу помека и подобра личност,се оттрагна од Огуз,но после случката со тој вереникот,се разочара и повторно среќата си ја побара кај Огуз.Кому згреши таа?Никому.А сега Неџла ја окривува ко нејзи да и` направи нешто.Се мислам што ќе беше Лејла да и го направеше тоа на Неџла? |(
    Е затоа ја мразам и малку и` е тоа што ќе остане сама на крај!

На nikolika и tessie им се допаѓа ова.
  18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Само прво нека заврши, па после нека ја прекинат А1. Да не испадне дека за џабе сме ја гледале. :x

На Isabel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    вчера не ја гледав многу,само 5-10мин. и ми се згади од Неџла кога Али и кажа дека нема пари ќовекот во момент за некој проект со бившиот и свекор а она наместо да даде нешто од себе само кути па уште не сакаше Али да се понижил на свекорот и...ма дај девојки слегни на земја

И со кое лице Али Риза му држеше предавање на овој човекот (на комшиката таткото) кога и он ја направи истата грешка па ке држи предвања и совети ке даде....

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Pain

Pain Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    45
    Епа баш дека и го направи тоа на Лејла затоа појде кај него, и кога се враќаше нели се сеќаваше на Лејла се што и викаше, наверојатно човекот во дуишата се кае ама не попушта :D :D
    А инаку Шефкет глуп е преглуп, нека лежи сеа за Огуз ко е најглуп уффффф