Овие од септември мислам дека ќе го даваат еднаш или два пати неделно туку криво ми е сега нема што да се гледа летово
Апсолутно се сложувам со коментариве погоре...Го претераа! И така ги влечеа,па уште ова со септември,а останаа уште неколку епизоди до крај.15тина да се максимум.Да не зборам дека кај нас го направија дупло поголем бројот на епизоди,за разлика од вистинскиот бр на серијата МК и се е можно!!1
Јееееее! Завршија! Сега нема веќе што да ме нервира!!! Доста ми беше шо телевизорот во дневна беше рокнат до даска и сакала-нејќела морав да ги слушам патетиките....Па и репризите се гледаа...Колку сум си среќна сега А и како тргнала работава, нема да ги пуштат, кај и да е ќе иде А1 у стечај
Колку се депресивни значи тие од Кога лисјата паѓаат! Нема епизода без солзи! Па што направија бе.. Сега ми е мирна главата, нема кој да ме растревожи
Безвезе направија ептен шо ги прекинаа али ајде.. -.- На интернет гледав ко будала али нетуку нешо шо разбирам.. сеа као замена Солзи на есента .. мора да се најде некоја занимација.. !
и кој знај дали ке гледаме од септемрври ако ја затвораат а1 ќе гледаме ми се верва...барем да ги додадоја сите епизоди или барем ко ги прекинаја нив да ги прекинат сите и да дават навечер убави филмови а не вака долина на волците два сати господ да чува
Искрено малку ми фали серијава, иако на моменти стануваше доста патетично. Оваа Солзи на есента не е лоша ама не ми е ни од далеку толку интересна.
Кога лисјата пагаат ....дедо Томе мети !!! Spoiler и јас ја гледав инаку но еве ту бре за 15 епизоди ни прекинаа
Една жена сабајле се јави во А1 на онаа утринска програма што им е, и се жалеше дека нема што да се гледа сега кога не ги даваат лисјата, да продолжеле со серијата да не сме чекале до септември, таква убава серија немало никогаш
ХАХАХАХА,,,ме изнамсеа,ми го разубави денов онака слатко се пресмеав. Па во право е жената ,,,биди жива и здрава 101 година некогаш вака некој добар коментар ме орасположува на сајтов до бескрај.
Тие ќе го даваат до Нова година а луѓево се жалат за 15 епизоди што го прекинале.Туку баш сакам она Неџлиштено лошо да заврши ептен ми оди на нерви
лелл извини,ама тогаш незнаев да напишам во скриен текст... сега поднаучив нешто cool-girl Spoiler не, толку сезони се
Штета што серијата ќе ми остане недогледана до крај А1 отиде под стечај. Ја знаеме последната епизода ама тоа измеѓу не го знаеме. Да незнае некој дали на друга телевизија може ќе ја префрлат Spoiler да не помислите дека сум им многу голем фан убивав досада со нив