јас разбрав дека филмот е завршен со снимање одамна, бидејќи во 2007 има добиено награда за најгледана серија
Знае некој која епизода игра кај нас? Сакам да ги симнам од нет, ама не знам од која епизода да ги симнам за да ги гледам во продолжение од оние на а1
Јас ја гледав на јутуб 160 епизода уште не беа разведени, бараа куќа во Истанбул и сите беа среќни некако Кај нас е 60 и некоја 70та претпоставувам
http://www.youtube.com/results?search_query=yaprak dökümü&aq=f Еве, само пиши си која епизода сакаш да ја гледаш
колку со знам тоест имам гледано на интернет фикрет и таксин ке имаат бебе,а Џем (со тој со требаше Неџла да се мажи) ке го убијат
дада затоа сакав да го објавам, бидејќи вчера неможе да се уклучам, ама некој ме превариле..ајде уште малце па ке почне и новата епизода..
Незнам дали знаевте дека Шевкет Spoiler во приватниот живот бил зависник од дрога и поради тоа неговата улога ке ја глуми друг човек. Денеска прочитав во весник, во Шпиц. А Ферхунде конечно почна по малце да се опаметува..
мојот шефкет?? ооо гревчеее. како бе наркоман? копук ниеден а на ферхунде ќе и држи паметот уште две епизоди и после пак ќе го снема