Имаш право Лилит,едвај чекаа да им тргне нешто наопаку на А1 за тие да царуваат. Сега нека ги собираат остатоците,а јас едвај чекам да си ги догледам Лисјата,искрено речено,да не ми биди за бадијала времето потрошено на нив.
нема да се исти гласовите..тие што ги синхронизираа личностите во кога лисјата паѓаат сега работат во Канал 5 а старите гласови на шефкет али риза и фикрет се префрлија во сител уште пред да ја затворат А1 па на нивно место ги ставија Тони Михајловски -Шефкет Игор Џамбазов -Али Риза а незнам кој ставија на фикрет
мене пак воопшто не ми е гајле кој ја откупил серијата и колку е патетично тоа па луѓето сакаат да ја гледаат и мило ми е што некој ја откупи да ја догледаме единствена серија е што ја гледав и што ми беше содржинска па бема врска кој ја откупи која и да беше др.телевизија луѓето пак ќе ја гледаа незнам што е чудно или патетично како и да е едвај чекам да почне
Искрено нема да навлегувам во тоа кој ја преземал серијата битно ми е дека ќе ја догледам зашто стварно ми се пикна под кожа! гајле ми е дали е мтв сител или мтм!
Не е битно на која програма ја даваат серијава али важно ја гледаат од 7 до 77 шо се вика а посебно им се дигна гледаноста со синхронизирањево .На почетокот доста ја пратев ама последниов месец ретко кога ја фаќав се утепував од учење .Ај сеа кога нема веќе а1 па и на сител не им остана ништо друго него да си ги префрлат сите серии кај нив.
една услуга.. дали може некој да ми раскажи шо се случуваше во серијата од свадбата на неџла па се до крајот на сезоната..?? плс.. не бев во можност да ја следам серијата, а сега кога ќе почне на сител сакам да сум во тек..
не се знае кога ке почне а не пак во колку часот најверојатно ке почне од септември http://sitel.com.mk/tv/serii/naskoro-na-sitel
кога лисјата паѓаат на есен на сител 3та сезона и не само лисјата туку и долина на волците и солзи на есента
Да, лисјата ќе се имитува на сите, заедно со Долина на волците и солзи на есента, и ќе продолже од каде што прекина на а1, 3та сезона значи, а преводот има големи шанси да енов, со нови гласови, за жал
Не е третата туку е петтата сезона. И петтата е последна. Во Турција серијата се прикажуваше од 2006 до почетокот на 2011