Колку што знам серијава заврши уште кога постоеше а1 и негледам причина зошто повторно би ја откупувале а и мислам дека гледаноста неможе да се спореди со лисјата
Ахаа.Јас дека последите епизоди не ги гледав а и завршија со емитување мислев дека и серијата завршила.Фала на информација.
Ќе добијат ли македонците слободоумен медиум? Откако се јави огромна празнина на медиумскиот простор, со што се остави целата информативна програма да ја водат партиските медиуми на владеачката партија финансирани со тешки буџетски пари, граѓаните немаа што да гледаат на своите тв екрани. А2 телевизија ќе започне со емитување на програма од 15 септември, со комплетно нов стајлинг. Воглавно ќе се емитува информативна програма, а најголем дел од екс-вработените во А1 ќе се вработат во А2. Телевизијата постојат шанси да ги емитува и закупените серии од А1 телевизија, како Долина на Волците и Лисјата, иако такви најави има на други медиуми. Извор: http://sky.mk/makedonija/2374-%D0%902-% ... D0%B0.html Обрнувам внимание на болдираното, ако продолжат и А2 со емитување на сериите, ќе биде мошне интересно. Најверојатно се синхронизирани тие 15 епизоди од последната сезона на Лисјата или ќе ги пуштат титлувани.
Добро бе овие од Сител добри се со мозокот ? ! ? На најавата ...Шефкет 25 години во затвор . Али Риза ќе добие мозочен удар ќе биде инвалид ... WTF ? ! ? па ќе гледааааам бре планирав да гледам затоа и ја земавте или се премисливте ? Ај уште кажете ми го крајот па да биде комплетно . Ич не ги сфаќам . Ќе почне ќе видиме Бог да чува и да брани . Утре очекувам краот на рекламата да го слушнам
Ехе Венди, па и ти требаше во спојлер да го ставиш, за нас што уште не сме почнале сител да гледаме Толку знаат па и тие реклама да направат еј колку глупаво само звучи Шефкет 25 години во затвор, Али Риза инвалид... ова ми звучи ко на времето во Вечер за Касандра содржина кога имаше
ама баш цела ја раскажаа )) ДА не се исплашија на а2 да не ја даваат па ај да откриеме на луѓево да не и е интересно ))) Инаку на Алсат ја даваат веќе, а овие Spoiler уште разводот на Неџла да го ажат и свадбата на Седеф и ја дале цела
Вчера една од водителките на Бекстеиџ додека и правеше интервју на глуицата што го позајмува гласот на Хајрие кажа дека крајот на септември ќе почне. Неџла на свадба кај Лејла Додека се уште сте во очекување на продолжениоето на сезоната на мегапопуларната „Кога лисјата паѓаат“, во приватните животи на главните актери се случуваат интересни работи. Популарната Лејла, на која никако да и тргне во серијата, во приватниот живот и цветаат рози. Така Гокче Бахадир иако неколку пати ја одлагаше својата свадба, сепак на 22 јули во Бодрум таа и нејзиниот вереник Али Сунал ,инаку познат турски актер, го кажаа судбоносното да. Гокче ги изненадила присутните кога се појавила во ултра кратка венчаница со краток вел и бидермаер со разнобојни цвекиња. На венчавката присустувала и нејзината сестра од серијата со која се закрвени непријателки, Неџла. По венчавката младенците и нивните најблиски се упатиле на вечера на грчкиот остров Лерос. Какви се интриги ги очекуваат актерите во серијата „Кога лисјата паѓаат“ гледајте на Сител Тв. Продолженијата стартуваат од крајот на септември...
абре аман а го најавуват 100 месеци дури да почни и филм ми се одмиле и све а сите мислат дека овие дена треба да почни глупости...
И јас одвај чекам да почне. Прееска заборавив да кажам уште дека глумицата што го позајмува гласот на Хајрие кажа дека има само уште 16 епизоди. Има уште толку малку, а го одолговекуваат како уште до идното лето да ќе ја гледаме серијава.
Глупа стана веќе серијата! А само па како ќе заврши Spoiler Да не ти текне за филм! Хајрие, Шевкет, Ајше и Лејла со бебето ке заминат со воз, а Неџла и Фикрет ќе останат и ке ги испратат! Ферхунде ке отиде во куќата на Али Ризаа и таа ке е потполна празна и ке има забравено само една слика од цела фамилија и Ферхунде ке ја погледне сликата и ФИН!