Wowwwwwwww од когa наскоро значи за месец и половина? Spoiler Напнаа со ова НАСКОРО,НАСКОРО,НАСКОРО а уште цел месец има дур почне,а башка тоа од кога најавуваат. Ептен забегаа.
ова ми беше и мене муабетот стварно преглупо еден месец и пол да најавуват дека ќе почне серијата боже за уште 16 останати епизоди
Баба ми е пресреќна што пак ќе го гледа Али Риза!Едвај чека.Па и по некоја логика,вели од утре ќе почне гарант ќе видиш,па први е!Пуста желба за лисјата.Гарант утре цел ден ќе седи пред тв,на Сител во исчекување.Па ја видела Ферхунде башка во најава.Леле која радост,ми се јави да ми каже Тупење,ама ајде.Нема смисла веќе.Лисјата та лисјата.Веќе неколку години паѓаат и никако да паднат Ај може на Сител ќе паднат Битно јас ја гледав првата и последната епизода
Serijata ke startuva od 12 spetemvri i ke prodolzi od tamu kade sto prekina A1(ova od sigurni izvori). i btw...sepak mislam deka forspanite ne ja otkrivaat celosno sodrzinata na serijata. smetam deka ne se tolku naivni od promo timot na sitel. poveke mislam deka e mamka, da izgleda kako na gledacite da im otkrile se, a vsusnost ne e taka. no, ostanuva da vidime, pa pak ke komentirame. [mod-kirilica:2w95l3f4][/mod-kirilica:2w95l3f4]
Бидејки ја имам гледано цела серија на турски можам да кажам дека ептен откриваат. Само уште две работи да откријат и готово е.
А за синхронизацијава имате нешто разбрано?? Или Сител ќе ја искасапат од една пизода на три дела плус лоша синхронизација. Како што забелжав оној шпанскиот со Вилијам Леви продолжи на шпански, гласовите да не им требале за лисјава
добри сме ако почне од 12ти боже за 16 уште ерпизоди не удаја и однапред плус кажват работи а јас пак си помислив дека може да почне од почеток
сигурно од една епизода ке станат две ке биде едно епизодче од по 15мин тоа е сител и ке трае и трае месеци, месеци да ти здосади ...предвреме се откажувам
серијата наводно ќе почне утре после Лажната принцеза, таа оди во 20:00 часот што значи Лисјата почнуваат во 21:00. Овие од Сител не да се глупи вика: Лисјата ќе се емитува после Лажната принцеза погодете во кога е тоа. Офф Боже до кога со идиотизми бе!
Овие сител значи стварно го претераа. Денес објавија, утре во лажната принцеза дознајте го терминот кога ќе почне да се емитува последната сезона на Кога лисјата паѓаат. Ако не па, нека пишеа, во некој од наредниве денови, за време на некоја од сериите со потекло од некоја странска држава ќе ја дознаете датата кога ќе се емитува серијава, па така немаше да стануваме од пред тв и ќе чекавме 24/7 неменувајќи го каналот само за да ја дознаеме мистериозната дата. Откупиле серија, вауууу, мислат којзнае што направиле
''утре во Лажната принцеза дознајте од кога ќе почнe да се емитува лисјата'' одамна немав прочитано ваква и слична траги-комична вест-абе да паднеш у несвест
Па што се чудите, како ќе си привлечат гледачи они? Зарем направиле нешто фер и правилно па и сега... хее. А вака знаат дека сите се запалени по лисјата и ќе мора да ја гледаат лажната ли или каква и да е принцеза за да видат