не бе сеа заприметив дремам на ком па нешто слушнав нешто не дослушнав ама знам дека некои од гласовите ги препознав, ама некои се сменети
на Џеврие и го оставиле гласот добро е, ама Ферхунде не и е воопшто моќен гласот ко задавена зборува оваа. Исто така голема утка за Лејла, Неџла, Таксин, Нехир единствено новиот глас од Седеф ми се бендиса А да и посебно ме насмеа периката од Митхат
Ова не се Лисјата што ги гледав на А1. Гласовите им се зананикаде. Неџла со овој глас ми изгледа многу препотентна. Ферхунде не е онаа што беше, силна, моќна.Како изгубена е. Дури и пискаливиот глас на Седеф беше 100 пати подобар од овој. Добро што не е сменет на Џеврие, инаку не верувам дека некој ќе го гледаше. Додека да се навикнеме на овие смотани гласови, серијата ќе заврши.
Уффф мораше ли сите да ги сменат гласовите... некако ми е глупаво, како друг филм да гледам а не лисјата
Само мене ми се чини или и Хајрие е сменета? Да да.... Само оваа премногу се труди во гласот да личи на Хајрие Spoiler BTW=пуштам еуроспорт-морам да си навивам за Надалче
Толку ли неможеа да ги снимат последните 16 епизоди со старите гласови .. не ми е ни интересен филмот сега .. Оваа Ферхунде не ли можи побрзо да зборува скоро и ништо не разбрав што и кажа на мајка и .. Седеф ко друга да е , Нехир исто, и Хајрие е сменета и глуми како стариот и глас, Денис Таксин Неџла, исто ко други да се .. Катастрофа ! но така и очекував , ај заради Џеврие ке гледам сега
И што сега јас секој ден ќе плачам Така ми беше наберено од кошарката се изнаплакав на серијата Уф Али Риза понекогаш ме нервираше но сега вака кога го гледам ми се "кине" срцето,а Хаирие ме полудува Инаку Џеврие многу остаерела бре а Митхат се помладил хаха колку е смешен со периката Spoiler И да знете не сум плачка смао така ми дојде поради кошарката!
Не само што гласовиве им се утка, дадоа само 30 минути од епизодава. Лоша синхронизација. Едино пак ми го вратиле стариот глас на али риза. мене ми беше мн подобар Бранко Ѓорчев, него Игор. Срцка али риза, ми се плачеше додека го гледав, навистина жалосно, таков човек да заврши на ваков начин А Хајрие не ме чуди она вечно се жали коа нешто не и е по нејзино! Безобразна. А добар и беше кога работеше по 2 работи за да го одржи семејството. Мн мн жална серија, не ми се ни гледа бидејќи знам како и ќе заврши. П.с Џевријка е закон, без неа неможе
Е жими се ми иде да прекинам да ја гледам серијава !!! Алоооо бре ко сте до толку заебано способни да ја купите барем завршите ја работата до крај ... Гласовите се own: одбивна ми станува серијава ... Мајке ми не ми се гледа . Гласот од Ферхунде ?! повеќе да и одговара од минатиот не постои . Ептен вештачки некако . Ферхунде има темперамент оваа ко да шепоти збори ко низ нос не иде ликот со гласот .... Разбирате вие ? Лејла , Неџла , Ахмет човекот 60 години гласот како 30 значи ужаааас ! Стварно ја зезнаа работава
Со овие гласови и ваква синхронизација подобро и да не ја даваат серијата. На Хајрие гласот е ист, на Сабина е, и на крај пишува.