1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Queen-Nefertiti

Queen-Nefertiti Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    А зошто Неџла и Али се однесуваат ладнокрвно,и многу малку ги даваат...Баш ме интересира зошто се имаат скарано :?:

И многу ми е жалосно да го гледам Али риза во таква состојба а онаа Хајрие ц ц ц :devil: за ќотек плачи,па гревота е човекот што му прави ]:)

Дали ќе се открие дека Огус е убиецот и дали Шевкет ќе излезе од затвор???

2. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Некои од девојчињата велеа дека пак Огус и Шевкет ќе се сретнеле в затвор, ама не знам сигурно :)

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    ^
    Огус ќе умре, т.е мафијата ќе го убие, а Шефкет ќе излезе од затвор последната епизода и тогаш Али Риза ќе умре :( :( :(

Катастрофа :(

4. woow

woow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    88
    Јас ги имам догледано сите епизоди, ако Ве интересира кажете ќе ви кажам што ќе се деси...

5. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185
    амкажи !

6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.951
    Допаѓања:
    111.612
    Огуз нема да умре, ќе го упукаат, ама ќе остане жив и од болница право во затвор ќе оди. Дента кога ќе се врати Шевкет од затвор али риза ќе умре и нема да го дочека да го види синот слободен. Последната епизода се случува во 24 часа.

7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Е видиш тоа сум го испуштила, битно знам го упукаа.
    И мислам дека ќе се смират фикрет и таксин ама не сум сто посто сигурно!

8. woow

woow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    88
    Да точно, ќе пукаат во Огуз, но ќе остане жив и право во затвор ќе го однесат. Шефкет ќе излезе од затвор дента кога Седеф ќе прави свадба со Италијанецот и ќе ги гледа од далеку. Сите ќе бидат на свадба, и кога ќе се вратат Али Риза ќе биде умрен. На последната епизода Хајрие, Шефкет, Лејла со бебето и Ајше ќе се одат од каде што се дојдени, а на железничка станица ќе ги попраќаат Неџла и Фикрет. На крајот ја покажуваат Ферхунде во куќата како се шета низ празни соби, што значи таа пак некако ќе ја добие куќата. Тоа е се...

9. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Е досадни се веке .... Нема крај серијава !

10. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Колку е само тажен крајот од филмов. Многу ми е жал за Али Риза, најгрда работа е да разбираш се, а не можеш да кажеш ништо.. Хајрије се направи многу лоша. Што ти не му збори на Али Риза. Неџла исто така. Не ја интересира ништо. Па богата е де. ЦЦЦ искрено не ми се гледа повеќе серијава, некако ми е down..и мене ме растажува.
    Инаку да, последната епизода и јас ја имам гледано. Премногу е тажна.

На Shaila му/ѝ се допаѓа ова.
  11. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    и мене многу ми е жална оваа сезона.. и конечно лисјата не ми се досадни, со ќеф ги гледам сега :D

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Дефинитивно најјак момент во сезонава ми беше пред некој ден Хајрие кога рече „еднаш во животот оф не кажав“....a кутрата не праи друго де, офка само :D

А понашањето на Неџла во последно време го израмнувам со нула, срамота! Една Ферхунде излезе 100 пати по-човек од неа, а таа кутрата им е дежурен кривец за сите слабости на семејството Текин.

На Special.Someone му/ѝ се допаѓа ова.
  13. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    ај кажете што се случи не можев да гледам?

14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Серијава стана премногу патетична... Веќе не ми се ни гледа!!

15. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    стварно е патетична се нешто има се случува мислам дека во животот има и срекни моменти не само нешто лошо има се случува.Па секогаш последните сезони-делови од филмовите се досадни

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Овие Сител едно добро ќе напраат, друго ќе дорасипат.
    Ма да не се они криви што гласовите се сменети, можеби некој не сакал да го даде својот глас, веројатно тоа е случај со Џамбазов и Михајловски, но не се само тие во прашање, само 4-5 лика си ги имаат своите стари гласови. Тоа даваше шмек на серијата. Пискавиот глас на Седеф, ароганцијата во гласот на Ферхунде што одговараше со нејзиниот лик, Неџла, Лејла исто. Им благодарам што Џеки (Џеврије) ја оставија. :)
    А онаа Хајрие ќе го доумре човекон. Низ нос му го вади инвалидитет. Ко он да сака да е таков неспособен. Тоа најмногу го боли, што не може ништо да превземе. Жалосна е цела серија.

17. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Не жалосна туку ТРАГЕДИЈА Е!!!! Не можам да гледам човече, ме пукаат хормони во последно време и уште оваа ми фали, вчера се засплакав кога го носеа накај дома Али Риза! НЕ МОЖЕ ама нема асолутна шанса на некој да му тргне толку малерозно во животот! Ако ви текнува од првата сезона до денес што не им се деси! И оној Шефкет глуп да беше немаше вака да постапува. Преизрежирано и премногу ама ПРЕМНОГУ трагедии за едно семејство. И сеа и фикрет има проблеми, амн до кога. Хајрие ми е најодвратна, неможам да слушам и да ја гледам веќе, на човекот што до вчера го мразеа сега до го вика синко и даму готви омилени работи за ручек :fubar: Дебил да беше немаше да падне ниско до толку! :@

18. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Да не пишувам и да се повторувам, и јас се сложувам со горенаведеното од дветте.
    Затоа изгледа нема ни да ја пратам.... :?:

19. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Ододамна не ја пратам :D :D :D :D :D :D

20. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    малото Ајше ги направи сите проблеми во епизодата вчера ,ама за Али Риза ми е многу жал ,гревче ;(