1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Како да не... таман и јас така си помислив, таа не му ги дава парите на Шефкет да го врати долгот. :@

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.086
    Допаѓања:
    155.548
    Денес ме примораа да гледам...гостите...нема везе...сакав да ви мрчнам..
    Серијава ме депримира и имам впечаток дека постојано си се самите на себе на гости.Се истопорени седат на тоа неудобната гарнитура.
    Друго,Ферхунде е закон.За разлика од сите други,женскава знае што сака.И јас не би му ги дала парите на тој копукот.Кај не знае да ја претстави пред семејството и да и го фати крајот како прав маж,па и за нејзини пари ќе се кара.
    Трето,Лејла ми е најодвратниот лик,а дада и Неџла заедно со фамозната Ферхунде ми се во топ два лика.

И четврто...стварно серијава ќе не убие...се чувствувам како болна кога ќе поминам низ куќа,а моите не трепкаат,тишина и само слушам Леле што не снајде,врискање,пискање и музичето (кое е ок,ама е премногу за секој ден да го слушам)...нека заврши побрзо и нека почнат нормални серии да даваат во прајм тајм.

На violinistka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    малце ќе бидам офф, ама веруј дека понормални серии нема да има веќе...
    започна ерата на туски и индијски серии хахах :rofl:

На Lilit и feminna09 им се допаѓа ова.
  4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    денеска лејла ми беше многу убава :!: :lol:

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.086
    Допаѓања:
    155.548
    Денес Лејла ја слушав до кај мене во соба...не можам да учам од што ме вознемируваат ликовиве!На 100ка моите телевизорот!
    И што е најтрагично...решавам задачи некои,како ја слушам така инает ме фаќа да испорешам се,ме мотивира на сета мака!
    Толку глупаво,себично и безобразно суштество не сум слушнала!Се соживувам со ликов од проста причина што е тип на човек кој во реалноста би го кренала на клоци.Се за свој гз и цел живот жртвено јагне.
    Господееее спаси ме,нека заврши серијава...сега на ред е бате Полат...ќе се џитнам од балкон.Научник ќе станам од серииве веќе...

6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Како и да е, денес Неџла ме доведе до солзи... Колку трогателно беше онаа сцена со татко и'...

А забележавте на почетокот дека во пред собата на Лејла врнеше снег, дрвјата беа покриени со снег, а во ходникот каде што поседе татко и кога излезе од собата, гранките на дрвјата беа само без листови а снег никаде немаше?!

7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    абе цела серија тоа го приметувам, и да ти кажам се изнервирав ]:)
    колку време е снимана оваа епизода? :?: на секои 5 минути различно годишно време.
    надвор демек снег до колена а кај нив во двор зеленило... цутот на пролетта :lol:
    и ваму на лејла прозорецот, вее снег :D :D

8. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.089
    Улала серијава не е измислица ниту пак е далеку од суровата реалност .Честитајте ми само што запознав една Неџла во реалниот живот . Сестра и ,ајде кога веќе тргна работата Лејла ќе ја викаме, имала дечко со кој била во врска цели осум години ја оставил на олтар за кого ?!..брејј за Неџла :tmi: Си отишле дечкиве на веќе платениот меден месец , се задржале подолго од планираното и се вратиле со бебе. Страшно ,а и морничаво како нејзините успеале да и простат :!: :?:

Незнам дали сум го сместила ова во соодветната тема , преместете , избришете , ама јас морав да си споделам :tmi: :o

9. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Не ти е за оваа тема ама добар е коментарот и заклучок серијата е многу реална за разлика од индиските. А инаку ме интерсира дали некој знае што ке се случи со Џан и Лејла? Дали ке бидне нешто а за подоцна знам дека Лејла И Огус ке се заедно и ке имаат бебче, Али Риза ке остане парализран и има една сцена како Огус го шета Али Риза по обалата а тој е во инвалидска количка :worried: :worried:

10. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Ја мразам Лејла ! :@ Каква фаца направи кога се појави Неџла на врата...А претходно цмиздри демек жал и е што нема да дојде,а во себе се радува уште малце и плех музика ќе викнеше! ААА! :@ Прав волк маскиран во јагненце,глуми жртва!Не ја оправдувам и Неџла баш баш ама она прва беше со Огус :!: и дефинитивно Лејла САМА СИ ГО БАРАШЕ! :fubar:

На blond, la-chicka, roberta-rubi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Неџла се врати ли во куќата??

12. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Не, ама утре ќе се врати мислам ;)

13. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    оххх јессс ;)

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    мислам дека неџла веднаш ќе си оди :?: или се лажам

15. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Не сум многу голем љубител на серијава, но кога сум дома ја гледам.Имам нови информации, само незнам колку се проверени :) Демек Лејла ќе се смирела со Огус, Неџла ќе била со Џем, но тој ќе направел сообраќајка и ќе умрел, Шефкет се развел од Ферхонде но се наоѓал во затвор( врска немам зошто).Најстарата сестра ќе била бремена од сопругот и многу ќе се засакале.... И најбитното Али риза ќе онемел :worried: е сега колку се точни информацииве ќе видиме.

16. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Точни се информацииве :)

17. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    А зошто немало да има среќен крај серијава? :worried:

18. devojceto15

devojceto15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    4
    Лејла ептен ме нервира она е крива за све,а не Неџла.Ко прво Огус прво беше на Неџла а после Лејла и го грабна а на крај неа ја набеди за тоа.А инаку глеав на интернет Лејла и Џан ке бидат знаедно на крај

19. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    па не е лејла крива, сепак и таа тогаш не сакаше да и го "грабни" Огус туку тој прво и се упикуваше(ако се сеќавате, кога ја убедуваше дека немал ништо со неџла, дека неа ја сакал, па подароци, ова, она), а потоа тој ја силуваше, па така да лејла воопшто не е крива, а неџла, не само што избега со мажот на сестрата, туку и џем го вмеша во сето тоа, кутриот, колку беше добар
    леле ама џеврие денес :@

20. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.556
    Допаѓања:
    292
    Џеврие денес и мене ме многу нервираше..а видовте за времето, вчера снег, денес ведро небо, па дури и црцорење на приците :lol: