Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Како да не... таман и јас така си помислив, таа не му ги дава парите на Шефкет да го врати долгот. :@

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.135
    Допаѓања:
    156.154
    Денес ме примораа да гледам...гостите...нема везе...сакав да ви мрчнам..
    Серијава ме депримира и имам впечаток дека постојано си се самите на себе на гости.Се истопорени седат на тоа неудобната гарнитура.
    Друго,Ферхунде е закон.За разлика од сите други,женскава знае што сака.И јас не би му ги дала парите на тој копукот.Кај не знае да ја претстави пред семејството и да и го фати крајот како прав маж,па и за нејзини пари ќе се кара.
    Трето,Лејла ми е најодвратниот лик,а дада и Неџла заедно со фамозната Ферхунде ми се во топ два лика.

И четврто...стварно серијава ќе не убие...се чувствувам како болна кога ќе поминам низ куќа,а моите не трепкаат,тишина и само слушам Леле што не снајде,врискање,пискање и музичето (кое е ок,ама е премногу за секој ден да го слушам)...нека заврши побрзо и нека почнат нормални серии да даваат во прајм тајм.

На violinistka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    малце ќе бидам офф, ама веруј дека понормални серии нема да има веќе...
    започна ерата на туски и индијски серии хахах :rofl:

На Lilit и feminna09 им се допаѓа ова.
  4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    денеска лејла ми беше многу убава :!: :lol:

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.135
    Допаѓања:
    156.154
    Денес Лејла ја слушав до кај мене во соба...не можам да учам од што ме вознемируваат ликовиве!На 100ка моите телевизорот!
    И што е најтрагично...решавам задачи некои,како ја слушам така инает ме фаќа да испорешам се,ме мотивира на сета мака!
    Толку глупаво,себично и безобразно суштество не сум слушнала!Се соживувам со ликов од проста причина што е тип на човек кој во реалноста би го кренала на клоци.Се за свој гз и цел живот жртвено јагне.
    Господееее спаси ме,нека заврши серијава...сега на ред е бате Полат...ќе се џитнам од балкон.Научник ќе станам од серииве веќе...

6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Како и да е, денес Неџла ме доведе до солзи... Колку трогателно беше онаа сцена со татко и'...

А забележавте на почетокот дека во пред собата на Лејла врнеше снег, дрвјата беа покриени со снег, а во ходникот каде што поседе татко и кога излезе од собата, гранките на дрвјата беа само без листови а снег никаде немаше?!

7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    абе цела серија тоа го приметувам, и да ти кажам се изнервирав ]:)
    колку време е снимана оваа епизода? :?: на секои 5 минути различно годишно време.
    надвор демек снег до колена а кај нив во двор зеленило... цутот на пролетта :lol:
    и ваму на лејла прозорецот, вее снег :D :D

8. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    Улала серијава не е измислица ниту пак е далеку од суровата реалност .Честитајте ми само што запознав една Неџла во реалниот живот . Сестра и ,ајде кога веќе тргна работата Лејла ќе ја викаме, имала дечко со кој била во врска цели осум години ја оставил на олтар за кого ?!..брејј за Неџла :tmi: Си отишле дечкиве на веќе платениот меден месец , се задржале подолго од планираното и се вратиле со бебе. Страшно ,а и морничаво како нејзините успеале да и простат :!: :?:

Незнам дали сум го сместила ова во соодветната тема , преместете , избришете , ама јас морав да си споделам :tmi: :o

9. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Не ти е за оваа тема ама добар е коментарот и заклучок серијата е многу реална за разлика од индиските. А инаку ме интерсира дали некој знае што ке се случи со Џан и Лејла? Дали ке бидне нешто а за подоцна знам дека Лејла И Огус ке се заедно и ке имаат бебче, Али Риза ке остане парализран и има една сцена како Огус го шета Али Риза по обалата а тој е во инвалидска количка :worried: :worried:

10. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Ја мразам Лејла ! :@ Каква фаца направи кога се појави Неџла на врата...А претходно цмиздри демек жал и е што нема да дојде,а во себе се радува уште малце и плех музика ќе викнеше! ААА! :@ Прав волк маскиран во јагненце,глуми жртва!Не ја оправдувам и Неџла баш баш ама она прва беше со Огус :!: и дефинитивно Лејла САМА СИ ГО БАРАШЕ! :fubar:

На blond, la-chicka, roberta-rubi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Неџла се врати ли во куќата??

12. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Не, ама утре ќе се врати мислам ;)

13. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    оххх јессс ;)

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    мислам дека неџла веднаш ќе си оди :?: или се лажам

15. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Не сум многу голем љубител на серијава, но кога сум дома ја гледам.Имам нови информации, само незнам колку се проверени :) Демек Лејла ќе се смирела со Огус, Неџла ќе била со Џем, но тој ќе направел сообраќајка и ќе умрел, Шефкет се развел од Ферхонде но се наоѓал во затвор( врска немам зошто).Најстарата сестра ќе била бремена од сопругот и многу ќе се засакале.... И најбитното Али риза ќе онемел :worried: е сега колку се точни информацииве ќе видиме.

16. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Точни се информацииве :)

17. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    А зошто немало да има среќен крај серијава? :worried:

18. devojceto15

devojceto15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    4
    Лејла ептен ме нервира она е крива за све,а не Неџла.Ко прво Огус прво беше на Неџла а после Лејла и го грабна а на крај неа ја набеди за тоа.А инаку глеав на интернет Лејла и Џан ке бидат знаедно на крај

19. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    па не е лејла крива, сепак и таа тогаш не сакаше да и го "грабни" Огус туку тој прво и се упикуваше(ако се сеќавате, кога ја убедуваше дека немал ништо со неџла, дека неа ја сакал, па подароци, ова, она), а потоа тој ја силуваше, па така да лејла воопшто не е крива, а неџла, не само што избега со мажот на сестрата, туку и џем го вмеша во сето тоа, кутриот, колку беше добар
    леле ама џеврие денес :@

20. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.556
    Допаѓања:
    292
    Џеврие денес и мене ме многу нервираше..а видовте за времето, вчера снег, денес ведро небо, па дури и црцорење на приците :lol: